folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yüzme Tekniği İle İlgili Bilgi

Yüzme Tekniği İle İlgili Bilgi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    silenceb
    silenceb's avatar
    Erkek

S.A. Müridler

Yüzme teknikleri özellikle suda uzun süre "donma" denilen askıda kalma teknikleri ile ilgili bir şeyler bilen gören varsa paylaşırsa çok makbule geçer..

Saygı Sevgi

Ne Mutlu Türküm Diyene...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hoja bak şimdi, şööle bi teknik var;

üst dudağın suyun yüzeyinin üzerinde, alt dudağın suyun altında kalacak şekilde konumlanıyon,(önce derin bi nefes alıyon ama)

sonra o aldığın nefesi, konumunu bozmadan hızlı bi şekilde üflüyon :), böylece çıkartmış olduğun sesten dolayı seni deli sanan insanlar senden 100-200 metre uzakta yüzmeye gayret gösteriyolar, sonra sen sana kalan 100-200 metre yarıçaplı daire içinde aşşağıda sıralanabilecek bütün teknikleri tek tek deniyon :))

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilmiom
    bilmiom's avatar
    Erkek

hemen 10 - 20 ytl verip bi deniz yatağı alıyon

eğer şansın varda düşmezsen ölene kadar batmazsın suda :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

suda hareketsiz yatma tekniğini sölim

şimdi derince bi nefes alıon tutuon salıon kendini suyun üstüne yawaş yawaş yukarı doru kaldırıo seni sonra ayakları yawaşca kaldırıon nefesin kesildimi hemen hızlıca nefesi verip geri alıon ayakları kaldırdıktan sonra düz durmaya çalışıon göbek de suyüzüne çıktıktan sonra düzenli nefes alıp vermeye başlıyabilirsin sonra zaten hiç batmassın tabi kilo 80 kg altında olanlar için. Tabi sen böle süzük süzük yatarken etraftan mutlaka bi ibnelik düşünen veletler olur altından geçelim üstünden çıkalım yatırmayalım die gerekli önlemini al artık.

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    silenceb
    silenceb's avatar
    Erkek

cnr437 Eyvallah dostum

Ayrıca ;

http://blog.milliyet.com.tr/Arsiv.aspx?SayfaNo=2&UyeNo=737850

görüpte gerçekten bilgi isteyen arkadaşlar olabilir kendim araştırdım buldum e buyrun..

Ne Mutlu Türküm Diyene...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    olm bak şimdi bikere teknik mekniq yok rht olıcan 0 heyecan panik olacak ondan snra yatakta veya bi karının koynunda yatar gibi sırtüstü yatacan.A.q su seni zten kaldırıyo:daşırı bi çaba göstermene gerek yok
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chaoser
    Chaoser's avatar
    Erkek
    Olay birazda iç dış basınç dengesiyle alakalı kanımca kulakların yarıya kadar suda olcak ama simetrik olarak hiç bir şekilde batmıyorsun 8 yaşımda keşfetmiştim.

dünyada en güzel 3 şey vardır; et yemek, ete binmek, etin içine et koymak.
Toplam Hit: 1411 Toplam Mesaj: 7