Yüzük

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    arkadaşlar.. kimine göre saçma gelir.. bende o kadar taraftarı değilim aslında ama.. kız arkadaşımla böyle bişeye karar verdik.. şimdi arkadaşlardan itibaren kimse bilmiyor.. o yüzden yüzüğün altına isim yazdıramıyoruz.. ama.. bende değişik bişiler yazalım istiyorum.. kimsede anlamasın.. ya da değişik ne yazılabilir.. bi fikri olan varsa söylesin.. başka alternatiflerde olabilir.. :)

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek
    sevgılı ayagı göt ayagı kusura bakma yuzuk müzuk alma kasma kendınıdee yalan hoca bunların hepsı yalan

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2arti8
    2arti8's avatar
    Erkek

elfçe bişiler yazabilirsin gayette güzel durur.
    nette bir sürü elfçe sözlük var bakarsan güzel şey bulabilirsin.

"Hangi istiklal vardır ki yabancıların nasihatlarıyla,yabancıların planlarıyla yükselebilsin? Tarih böyle bir olay kaydetmemiştir." Mustafa Kemal Atatürk 6 Mart 1922 / TBMM
Toplam Hit: 851 Toplam Mesaj: 3