folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yüzüklerin Efendisi Yeni Film Mi Geliyor?

Yüzüklerin Efendisi Yeni Film Mi Geliyor?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar sallama da olabilir, ama değilse gerçekten süper. Bu konuda bir bilgisi olan var mı?

ÖSS maratonu başlıyor. Dershane de başladı. Bir süre TBT"de yokum. Seneye kaldığım yerden devam =)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiSeptiK
    AntiSeptiK's avatar
    Erkek

the hobbit kitabının filmi çekiliyo ayrıca aragornun çocukluğunu anlatan the born of hope ' www.bornofhope.com ' filmi de yolda olması lazım.

merakla bekiyoruz

"Seni hiç tutamadım, ama hissediyorum. Hiç konuşmadın, ama seni duyuyorum. Seni hiç tanıyamadım, ama seni seviyorum."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek

AntiSeptiK bunu yazdı:
    -----------------------------

the hobbit kitabının filmi çekiliyo ayrıca aragornun çocukluğunu anlatan the born of hope ' www.bornofhope.com ' filmi de yolda olması lazım.

merakla bekiyoruz

Yine aynı karakterler ve aynı yönetmen dime? Bir de ne zaman gelir?

ÖSS maratonu başlıyor. Dershane de başladı. Bir süre TBT"de yokum. Seneye kaldığım yerden devam =)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiSeptiK
    AntiSeptiK's avatar
    Erkek

mamii bunu yazdı:

AntiSeptiK bunu yazdı:

merakla bekiyoruz

Yine aynı karakterler ve aynı yönetmen dime? Bir de ne zaman gelir?

the hobbit 2012 deniyo..hobbitte gandalfı ve gollumu yine aynı adamlar oynuyo..

born of hope da karakterler farklı 2009 da çıkıcak sanırım o da..

"Seni hiç tutamadım, ama hissediyorum. Hiç konuşmadın, ama seni duyuyorum. Seni hiç tanıyamadım, ama seni seviyorum."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek

Tüh yaw karakterler aynı olsaymış keşke :| Tabi Yüzüklerin Efendisi filmine yeni bir film eklenmesi saçma olur çünkü yüzük düştü, konu bitti :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiSeptiK
    AntiSeptiK's avatar
    Erkek

the hobbiti okuduysan bilirsin lord of the rings den fazla karakter yok zaten kitapda.bilbonun ejdarhayla olan macerasını ve yüzüğü buluşunu anlatıyo..bilbo gandalf gollum bi de gimlinin babası gloin var lord of the rings den..

ama born of hope un resimlerine falan bakarsan görürsün o da bayaa kaliteli bi film olucak.. tabiiki de lord of the rings le aynı tadı veremezler ama özellikle hobbit ona yakın ve çok güzel bi film olucak

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek
    İnşallah güzel filmler olur... Valla Yüzüklerin Efendisi filminin 3 serisini de yaklaşık 6'şar kere izlemişimdir. Dehşet bir film yaa :| Çok üzüldüm bitti diye :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

mamii bunu yazdı:
    İnşallah güzel filmler olur... Valla Yüzüklerin Efendisi filminin 3 serisini de yaklaşık 6'şar kere izlemişimdir. Dehşet bir film yaa :| Çok üzüldüm bitti diye :D

dizimi la bı bıtınce uzluyosun haha :D:D:D 

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek

mosquit0 bunu yazdı:

mamii bunu yazdı:

dizimi la bı bıtınce uzluyosun haha :D:D:D 

Hacı ben bu filmin extended editions vs vs her şeyini izledim bayaa bi çok geldi. Bitmesine üzülmem için dizi olmasına da gerek yok ;)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    oyunu geliyor lotr'un :)

Electronic Arts, Pandemic Studios tarafından geliştirilen aksiyon oyunu The Lord of the Rings: Conquest'in sistem gereksinimlerini açıkladı. Oynanış olarak Star Wars: Battlefront'a benzeyecek olan The Lord of the Rings: Conquest'te filmlerde gördüğümüz ve kitaplarda okuduğumuz tüm büyük savaşlara katılabileceğiz ve istersek yüzüğü yok etmeye çalışan iyiler olacağız, istersek ise Sauron'un ordularına katılabileceğiz (yani oyunda iyi ve kötü olmak üzere 2 senaryo bulunacak). Co-Op desteğinin de bulunacağı oyun PC, PS3, Xbox 360 ve NDS platformları için geliştiriliyor ve Avrupa'da 9 Ocak 2009 tarihinde, Kuzey Amerika'da ise 13 Ocak 2009 tarihinde piyasaya sürülmesi bekleniyor. The Lord of the Rings: Conquest'in sistem ihtiyaçları şöyle:

İşletim Sistemi: Windows XP - SP3 veya Windows Vista - SP1
    İşlemci: Intel Core Duo 2.4 GHz veya daha iyi bir işlemci
    Bellek Miktarı: 1 GB RAM
    Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 7800 veya daha iyi bir ekran kartı
    Ekran Kartı Bellek Miktarı: 256 MB
    Boş HDD Alanı: 6 GB

[22817//kaanabak]
Toplam Hit: 4603 Toplam Mesaj: 10