Yüzyılın Manşetleri
-

Uzun süre önce haber kanallarını gezerken, trt haber de dikkatimi çekmişti o gün bu gündür izlerim. türkiyenin yakın tarihi ile ilgili çok güzel bilgiler verilmekte.sadece iktidar a yakın olan grup ve kesimleri çağırmıyorlar, eski bir çok siyasi parti mensubu ve düşüncesi hükümete zıt insanlarlada röpörtaj yapılıyor. ( toplumun her kesiminden )
Diplomasi, siyasi, aklınıza insani ilişkilerle ilgili ne geliyorsa bir çok konu işleniyor.
siyasi ve uluslararası ilişkiler okuyan, ya da bu tarz şeylere ilgi duyan arkadaşlar kaçırmasın derim :)
youtube'dan programın çeşitli bölümlerini izleyerek hakkına bilgi sahibi olabilirsiniz :)bu da tanıtımı yapıldığı site galiba ( maksat ilginizi çeksin ) harika bölüm fragmanları hazırlıyorlar elemanlar :D ( eskidir )
izleyenler varsa onlarıda hem bi görelim, yorumlarını alalım.
uyarı : program, bağımlılık yapabilir. :|
not : konuyu lütfen siyasete çekmeyin.
bilgilendirme amaçlı paylaşıldı.
-
konu up.
-
siyasete gelince hurra diyen bir forum, siyasi tarih programına ilgi göstermiyor vay be :|
garip.. :D
konup
-
Ben bu trt belgeseli çok sevdim "yol arkadaşım" felan güzel yapımlar var severim siyasi tarihi bide size son darbe: 28şubat'ı öneririm oda güzel.
-
RebelliouS_SouL bunu yazdı:
-----------------------------Ben bu trt belgeseli çok sevdim "yol arkadaşım" felan güzel yapımlar var severim siyasi tarihi bide size son darbe: 28şubat'ı öneririm oda güzel.
-----------------------------zorlu yollar belgeseline hayranım hocu :| adamlar aşmış kendilerini