Z-CHAN"I Yakıp Kül Eden Aşka Yazılan Şiir
-
Beyler benim kız hiç sallamadı verdim anlamadı salaq bari siz alın sevdiiniz kıza verin ya copyraytı falan yoktur bütün sevenler ve sevmeyip de yataa şiir seven kız atmak isteyenler tarafından kullanılabilir :)
NOT : 1 AY KASILMIŞTIR :P
zamanı nasıl durdurursun diye sorsalardı bana
sana bakmalarını söylerdim
ve ışıklar içinde doğan bir su perisini gösterirdim
kelebekler incili kanatlarını kıskansa da
bir dileğin varmı diye fısıldasaydın kalbime
dudaklarına dokunmak isterdim
ve sabahları seni içime güneş yapıp ısınırdım
kupkuru ağaçların dallarına dokunup ağlasam da
nefesin kafesinden özgürlüğüne doğru uçtuğunda
bulutlara ulaşmadan vedalaşmak için yalvarırdım
ve gölgelere tutunup yetişmeye çalışırdım
sen bir kere bile dönüp yüzüme bakmasan da -
hacım emek çekmişsin.
şiirini anlamadığına üzüldüm.
salla :) takma kafana tokadan başka diyeceğim ama erkek adamı bozar :)
bu kızlar bir alem.
çık dışarı ilk gördüğün kıza sor, şiir severim der.ama yüzde 99u şiir yazmak adına eline kalem almış değildir.
şimdi muhalifler diyecekki şiir sevmek için yazmak mı lazım. lazım değil ama ruh lazım...
çiçekleri severim der.gülllere bayılırım der.kapat gözlerini al laleyi eline. bak sana gül aldım fln fistan bi edebiyat döktür. sonra koklat. ah ne güzel gül der. güya çiçekleri seviyor anlıyor.misal yani. anlıyormusun.
böyle bişey işte bunlar. en iyisi sen kaç o kovalasın.üstüne düşme. her istediğini yaparsan sana doyar. tahmin olmaz hale gelir. ve malum son.dozajını ayarla. kaç ki inim inim inlesin. sen dizini döveceğine o dövsün.
not: hatun kişi buraya yazarda ben böyle değilim diye polemiğe girmeye kalkarsa önlemimi alayım, şimdiden cevaplayayım: " tamam arkadaşım sen hariç : ) "
ama bazıları itiraf ediyor. şiir sevmem diye. onlarda neden se daha da taş kalpli oluyor (:
-
aqa zaten kızlar duygusalız falan diyoda hikaye şairlerin %99 u erkek :D