Zabıta Müdahalesi
-
Müritler bu zabıtaların milleti dövmesi gibi yetkisimi var ya.Bellerine biber gazı, jop takıp geziyorlar bunların polis gibi müdahele hakkı varmı jopla biber gazıyla felan ?
kafamı nereye çevirsem zabıta adam dövüyor.
-
yetkisini bilmiyorum ama malatyadaki fuze kalkanı için kocaelide eylem yapmıstık gençler olarak, parkta oturdugumuz için zabıta mudahale etmisti, çadır kurdugumuz için. oldukça da sertlerdi, ama sadece ilk mudahaleyi, sonraki mudahaleleri çevik kuvvet yaptı
-
Belediye Zabıta Yönetmeliğinde Zabıtaya gerektiğinde zor kullanma yetkisi tanındığının biliyorum
-
bu açıklayıcıdır sanırım
http://www.internethaber.com/chp-milletvekili-polis-orantisiz-guc-zabita-ibb-mahmut-tanal--442143h.htm
-
bugün bende habertürk ün videoları karıştırırken gördüm, milletvekilini patlatmışlar pek vekil denen şahıs yok ortalıklarda.
toplumsal olaylara müdahalesi yok tabi bildiğim kadarı ile.
-
ZABITADA JOPLA BİBER GAZI OLUYOR.
BİR GÜN DELİNİN BİRİNE DENK GELİR ŞALTER ATAR ÇEKER SİLAHI...( ONDAN SONRASINI YAZMAMA GEREK YOK )
-
bir gün sert kayaya çarparlarsa ebesinin namını ters görürler
-
Gerçek silah taşıdıklarına göre, Süpermarketin Kapısında bekleyen As - Us - Tas gibi güvenlik şirketlerine Bağlı güvenlik elemanı Değiller heralde =)
-
Beylikdüzü Belediye'si zabıtalarına Aikido,tekvendo falan eğitimleri veriyordu,şahit olmuştum :) çok boş adamlar maleesef bu zabıtalar,polis tribindeler sürekli.
-
THT2005 bunu yazdı:
-----------------------------ZABITADA JOPLA BİBER GAZI OLUYOR.
BİR GÜN DELİNİN BİRİNE DENK GELİR ŞALTER ATAR ÇEKER SİLAHI...( ONDAN SONRASINI YAZMAMA GEREK YOK )
-----------------------------BEN DİREK VURURDUM AMA KIZ KARDEŞİM ŞİMDİ ZABITA OLDU O ŞANSIM KALMADI :D BURA DA ZABITA KİMSEYE SES ÇIKARAMIYOR ANIN DA MİLET ORGANİZE BİR ŞEKİL DE ORTALIĞI DAĞITIYOR ..