Zam Değil Güncelleme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irem27
    irem27's avatar
    Dişi

gezerken bunlari gordum

hosunuza gider diye gonderdim :) 

Bildiğiniz gibi Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek yeni bir terim kazandırdı bizlere. Yaptıkları zam değil güncelleme imiş. Mutlaka öyle tabiki öyle. Siz dersiniz de öyle olmaz mı? Ben de yakında TDK sitesinde “zam” diye bir terim aratınca şöyle bir şeyle karşılaşır mıyız diye mizah amaçlı şöyle bir şey yaptım:

%3c3c3ca

%3c3ca

%3c3ca

There was an irem come unto the earth,born in the holy land of Pennsylvania,raised in the mystical east of Allentown.She believed she had the power to help herself and all mankind,so that others saw her power and came to her to be healed of their troubles and their many diseases.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

maliye bakanı kemal değil. mehmet. ekonomi bakanı ali

farkeden bişey yok. zam yapıyr. yaparım ulan öyle yada böyle cebindeki paranı alacam diyor. acıması yok.

edit :

Maliye bakanı:Zam değil güncelleme.
    Enerji Bakanı:Cumartesi de iş günü olsun.
    Cem Yılmaz:Mesleği bırakıyorum, bakanlar daha komik.

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/300809_259600050743569_208177035885871_669221_821840868_n.jpg

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/303749_279724722061167_225823510784622_988618_61647143_n.jpg

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

Bize müstehak gibi geliyor. Eğer etkiye karşılık bir tepki gelmezse , etki artarak devam eder !

İndia İndia !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irem27
    irem27's avatar
    Dişi

Turkce Olimpiyatlari yapiliyor , Olimpiyat turkce bir kelime mi ?

There was an irem come unto the earth,born in the holy land of Pennsylvania,raised in the mystical east of Allentown.She believed she had the power to help herself and all mankind,so that others saw her power and came to her to be healed of their troubles and their many diseases.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

irem27 bunu yazdı:
    -----------------------------

Turkce Olimpiyatlari yapiliyor , Olimpiyat turkce bir kelime mi ?

-----------------------------

Daha da vahimi, nedir bu olayın amacı/amaçları? Din tüccarı kesimin bu kadar sahiplenmesinden, halkın gözüne sokmasından sonra ben bişeyler bekliyorum altında açıkcası

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badass
    badass's avatar
    Erkek

Olimpiyat Turkce kokenli degil ancak yinede Turkce bir kelime, saat gibi. 

Bu dil degisimi sonucta halkimizin ozenti olmasi neden oluyor. Internette hep cocuklarin v yerine w kullandigini, lol, brb gibi Turkce'de anlami olmayan kisaltilar kullanildigini goruyorum. 

Toplam Hit: 1673 Toplam Mesaj: 6