Zamanı Geçmiş Düşmeyen Alan Adı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Zamanı geçmiş bir alan adı var ama düşmemiş neden olabilir acaba? 45 gün felan beklemem gerektiği yazıyordu bazı yerlerde. Ama domain status hala ok durumunda onu anlamadım açıkçası. (30 mart 2013 yazıyor bakar körlüğüm tutmadıysa=)

http://oi46.tinypic.com/11ty03q.jpg

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackfire
    Blackfire's avatar
    Erkek

Hocam düşmesi bazen daha uzun da sürebiliyor 90 güne kadar sen yine her gün kontrol etmeye devam et

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    Firmalar bazen dengesizlik yapabiliyor, yahoo'dan bir alan adi almistim. 1 yil sonunda uzatmayi unutmusum, bilgilendirme e-postasi vs. yollamislar. Alan adlarinin bagli oldugu hesabi ayda yilda bir kontrol ettigim icin de e-postayi zamaninda gormedim. Alan adinin coktan silinmesi gerekirken adamlar benim adima uzatmislar ve hicbir ucret talep etmediler. :)

vatandaşa kafam girsin!..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

saolasınız arkadaşlar bilgilendirmeleriniz için. Bekleyeceğiz artık.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Domain sahibinin 2005 ten beridir elinde tuttuğu domaini sonunda yenilememesi de bir hayli garip...

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
Toplam Hit: 781 Toplam Mesaj: 5