folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Zamanında Okuldan Kendi İsteğimle Tastik İstemiştim Yanlış İşlemiş Olabilirmi

Zamanında Okuldan Kendi İsteğimle Tastik İstemiştim Yanlış İşlemiş Olabilirmi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşar şimdiyekadar aklıma hiç böyle bişey gelmemişti ama şimdi aklıma geldi olabilirmi diye bana çok kıl kimsenin sevmediği bi müdür yardımcısı vardı lisede bende açık liseye yazılıcaktım bundan tastimi istedim buda ısrarla bikaçkez sordu açık liseyemi yazılıcan yoksa başka okulamı diye ve bana verdiği tastikte tastikname alma nedeni yazmıyordu bende gidip aölye yazılmıştım aynı gün zaten şuan üniversitedeyim ama aklıma takıldı bu adam baya bildiğin kötü pis bir adamdı şerefsizin düzenbazın ahlaksızın önde gideniydi bu adam beni okuldan uzaklaştırılmış olarak göstermiş olabilirmi böle bişeyi nasıl öğrenebiliriz

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

up

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SüperSperm.
    evsiz
    evsiz's avatar
    Erkek

Git okula sor gitmiştir o ibne başkası gelmiştir.

Bazı İnsanLar AnıLarıyLa AnıLıR Bazı İnsanLar AnaLarıyLa...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    evsiz bunu yazdı

Git okula sor gitmiştir o ibne başkası gelmiştir.

ok zaten okul yakın

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

hocam acik liseden mezun olup diploma aldiysan o ipne bise yapmamis sana yoksa mezun olamazdin diploma alamazdin

hatta eger bi yanlislik olmus olsa bile sistem seni mezun etmezdi. benim ilkokul diplomam sisteme girilmediginden mezun olamamistim ankaradan gidip almistim diplomayi

ayhun tarafından 11/Tem/14 00:10 tarihinde düzenlenmiştir

delimiyim ben?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    dead_march bunu yazdı

arkadaşar şimdiyekadar aklıma hiç böyle bişey gelmemişti ama şimdi aklıma geldi olabilirmi diye bana çok kıl kimsenin sevmediği bi müdür yardımcısı vardı lisede bende açık liseye yazılıcaktım bundan tastimi istedim buda ısrarla bikaçkez sordu açık liseyemi yazılıcan yoksa başka okulamı diye ve bana verdiği tastikte tastikname alma nedeni yazmıyordu bende gidip aölye yazılmıştım aynı gün zaten şuan üniversitedeyim ama aklıma takıldı bu adam baya bildiğin kötü pis bir adamdı şerefsizin düzenbazın ahlaksızın önde gideniydi bu adam beni okuldan uzaklaştırılmış olarak göstermiş olabilirmi böle bişeyi nasıl öğrenebiliriz

Hoca sen soru sormaktan ziyade adama olan kinini kusmuşsun gibime geldi :) 

Zannetmiyorum elinde tasdik olduktan sonra sebebi kimseyi ilgilendirmez ki aöl bitirip üniye kaydını yaptırmışsın bu saatten sonra kimse birşey söyleyemez. Sıkıntı olsa en başta aöl e kayıt yaptıramazdın

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
Toplam Hit: 736 Toplam Mesaj: 6