folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Zamanlardan Bir Zaman (İlk Deneme Yazım)

Zamanlardan Bir Zaman (İlk Deneme Yazım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpermMan
    SpermMan's avatar
    Erkek

Zamanlardan bir zaman kayboldu karanlıkta yalnızlığa götüren o beyaz o acımasız o rüya otobüsü, bir süre yalnızlığıma daldıktan sonra gözyaşları içinde varmıştım Manisa‘ nın soğuk ve mavi gökyüzüne, üşüyordum çünkü annem yoktu yanımda,  göç etmiştim bir zamanlar hayalini kurduğum geceye,  işte dedim vardım hayalini kurduğum yere korkuyordum, üşüyordum, şaşkındım, ne yapacağımı bilmiyordum bir süre yol aldıktan sonra vardım etrafıma baktım işte geldim dedim bundan sonra bir süre burada yaşayacaktım burası soğuk burası onsuz burası acımasız burası gözyaşının ta kendisi.

Bir süre geçti saat gece yarısı dört civarı ve kendime yatacak bir yer bulmuştum sonunda, yol yorgunluğunun üzerinden sıcak bir duş güzel olurdu ama yapamadım, uzun süren ayakta bekleyişlerin açlığın ve soğuğun verdiği sıkıntıları unutmuş ve bir daha olmayacakmış gibi davrandıktan sonra uyumuştum, ama hala içimde gözyaşlarımın izleri ve ciğerlerimi patlatırcasına bağırma isteğim durur gibiydi, iki veya üç saat uyuyabilmiştim uyandım ve güzel bir kahvaltı yapabilmek hayali ile giyinip odamdan dışarı çıktım etrafımda şaşkın bakışlar ve korkunun ve kimsesizliğin izlerini taşıyan insanlar görüyordun bunları görüp de endişelenmemek ne mümkün bir süre sonra yemek salonuna geçtim ve günün menüsünden kendime yiyecek ve sıcak bir çay aldım ama çay bardağı metal di içindeki çay sıcak olunca o bardaktan çay içmek yalnızlığımdan ve korkumdan daha da zor geldi, masaya oturarak kahvaltımı yaptım gözüm hemen sağ tarafımdaki pencereye çarptı ahşap çerçevesi olan camı kırılmış ve kırılan bölümün görünüşü adeta bir balığı andırıyordu ve oradan içeriye rüzgâr giriyordu benimle birlikte salonda kahvaltı yapan insanların üşüdüğünü hissedebiliyordum. Kahvaltı bitti ve dışarı çıktım yanımda memleketimden getirdiğim bir paket sigaram vardı çıkardım ve bir tane yaktım keyifle sigaramı içtikten sonra benimle birlikte oraya gelen insanlar bir yerde toplanmaya başladı bende aralarına katıldım kimisi geldiği yeri anlatıyor kimisi siyaset konuşuyor kimisi de suskun konuşanlara bakıyor, sonrasında tüm gelenleri bir yerde topladılar bir süre burada bekledikten sonra içeriye iri yarı külhanbeyi tavırlarına sahip küçük dağları kendisinin yarattığını düşünen yalnız elinde sarı kehribar tespih i olmayan bir adam geldi ve herkesle tek tek sohbet etti ve bize yeni kıyafetler verildi hoşuma gitmişti çünkü hayatımda kaldığım hiçbir otelde böyle bir uygulama yoktu yeni kıyafetlerimizi giydik ve öğlen yemeğine geçtik yine günün menüsünü seçtim ve bu sefer balık şeklinde kırılan camın önündeki masaya değil de farklı bir yere oturmuştum yemeğimi yedim bir telefon kulübesi bulabilmek için dışarıya çıktım telefon kulübesini buldum ama herkes birileriyle konuşuyor ve sırada olan yaklaşık on kişi falan vardı bir süre bekledikten sonra sıra bana gelmişti annemi aradım ve çok iyi olduğumu kaldığım yerin bana yeni bir kıyafet verdiğini söyledim o da sevinmişti görüşmem bitti ve telefonu kapattım, yine bir yere toplanmıştık ve bundan hiç memnun değildim konuşanlar bağıranlar gülenler tüm sesler birbirine karışıyor ve hiçbir şey anlaşılmıyordu akşam yemeğine kadar bir sigara molası bile vermeden orada bekletildik kendimi mahkum gibi hissediyordum akşam yemeğinde yine balıklı camın önünde yemek yedikten sonra dışarı çıktım yine bir yere topladılar artık kendimi başımda acımasız ve kendi zevklerini düşünen bir  çoban olan koyun gibi hissetmeye başladım gece 22:00 ye kadar burada bekletildikten sonra herkes yatacağı yere gitti ve günün yorgunluğunu çıkarmak istermişçesine yatağına uzandı… (Acemi birliğim devam edecek)

-
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

Takipçinim hocam. Askerlikten soğutma da bizi :P

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

güzel edebi bir yazıya benziyor lakin şöyle paragrafları, enter tuşunu kullanmadan

yazılan yazıları okuyasım gelmiyor aga :D

burdan bakınca yazı yığınından başka bişiye benzemiyor :|

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Cümlelerin çooooooooooooook çok çok uzun kardeş. Kısalt.

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpermMan
    SpermMan's avatar
    Erkek

Daft bunu yazdı:
    -----------------------------

güzel edebi bir yazıya benziyor lakin şöyle paragrafları, enter tuşunu kullanmadan

yazılan yazıları okuyasım gelmiyor aga :D

burdan bakınca yazı yığınından başka bişiye benzemiyor :|

-----------------------------
    daft ve noneyim bunları dikkate alacam tşk ederim.

-
Toplam Hit: 944 Toplam Mesaj: 5