Zamunda Ve Torrentleech Sorunları
-
1-) zamunda dan buldugum lınkı kendı bılgısayarımda ındırebılıyorum ancak vps ım de ne zamunda sıtesı açılıyor ne de oradan ındırdıgım torrentı kullanabılıyorum saçma geldı bana ama çözemedım fıkrı olan var mı ? ( bır ıkı baglantıyı ındırmeyı başardım ancak yuzde 90 vps te ındırme gerçeklesmıyor )
2-) torrentleech sıtesıne dun uye oldum ama acaıp download yaptım sıkıntım su kı upload yapmıyor ne ındırsem. boş yere banlanmakta ıstemıyorum tavsıye bır dosyanız varsa ındıreyım de az upload yapsın yoksa hafta dolmadan banlanacağız. hayır upload yapsın hatta 3 5 mb hız ıle yapsın ıstıyorum da bı tekk dosya 20 30 kb ıle upload yapıyordu onu da sildim bı daha da ne ındırsem olmuyor -
Hocam şimdi sna şöyle söyleyeyim
1- Zamunda da bazı ip aralıkları banlıdır. Senin vps de o ip aralığındaysa upload yapman zor. Anca proxy ile bağlanıp torrent dosyasını çekicen öyle indiricen.
2- Torrentleech gibi sitelerde senin gibi hatta daha hızlı seedbox a sahip yüzlerce adam olduğu için upload olayı biraz sıkıntılıdır. Sen baştan hata yapmışsın.
Eğer kurtarabilirsen sana şu tavsiyeyi vereyim, ya torrent listesinden leech i en fazla olan sunumu çekip upload edicen, ya da rss download ayarlayıp popüler diziler sitede sunulduğu an indirip seed etmeye başlıyacaksın.
-
Hocam torrentleech bi zamanlar yeni uyelerin en yeni dosyalari indirmesini yasakliyordu. Hala oyle mi bilmiyorum.
Konuya gelecek olursak. Dizileri indir upload et.
O da dizi eklendikten hemen sonra. Ben sabah 5te spartakus ekledigimi biliyorum :))
Bak ben bi kac ay vps ile kastim, 1 yili gecti hala onun kaymagini yiyorum.. Bir de hdd yi torrentleech torrenti ile doldur. Ben isi kavradiktan sonra 1 tb fln upload kasmistim :)