folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Zararına Satılık Al Fakher Tütünleri

Zararına Satılık Al Fakher Tütünleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

http://postimg.org/image/4tbc03w4b/

Askere gitmem sebebiyle elimdeki al fakherleri satıyorum. Tabii ki tek neden askere gitmem değil müdavimleri bilir ki ananas harici son kullanma tarihi geçmiş al fakher tütünlerinin içiminde hiç bir sıkıntı olmaz hatta bazı çeşitlerinde tarihi geçtikçe sertleşir de.. işin aslı tangierstan sonra al fakherden eski tadı alamıyorum neyse lafı uzatmayayım elimde olanlar;

800gr Buble Gum (Tatlı Sakız da derler): Resimdeki gibi kg'lık kutusunda ama 200gr kadarını içtim -> 50tl

5x50gr Fresh Mist -> Nargilede şekerli ve yumuşak tatları sevenlere tavsiye ederim.

4x50 gr Anason

5x50 gr Gold Anason (Gold Çift Elma)

4x50gr Gold Yeşil elma (görselde yok ama elimde mevcut)

4x50gr Gold Anason-Kiraz (Gold Çift Elma-Kiraz)

1x250gr Gold Üzüm (Şu kapaklı olanlardan fakat 3lülelik içtim) ->20tl

1x50gr Bal

2x50gr Limon

Bir de licorice var resimde yazmadığım fakat lanet bir tadı var o yüzden onları attım çöpe çoktan. Yanında azaldığı belirtilmemiş ürünler sıfır üründür. Sipariş için pm atınız.

Yanlarına fiyatları yazılmamış olanların hepsi 50gr ->4tl şeklindedir. Tangiers denemek isteyen varsa 50, 100 veya 200gr şeklinde gönderebilirim. Onunda elimdeki çeşitleri Horchata (Çok tatlı ve rahat bir içimi var tadını tarif etmek zor ama şekerli boza ve şekerli sütün karışımı bir tat diyebilirim) ve it's like that other breakfast Careal (Hayli sert bir portakal tadı var bana hitap eden bir şey değil). Bunların fiyatları da 50gr ->25tl , 100gr->50tl ve 200gr->100tl şeklinde

Troubles'll come & they'll pass
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Erkek

pm attım.ilgisini çekebilecek bir arkadaşa da konuyu gösterdim.

Koca hestiy aya bedenem ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

o mevzuya değinmen iyi olmuş hocam burada da açıklayayım: Tangiers'in tek farkı tadı yada içerdiği nikotin sayesinde verdiği tokluk değildir. Asıl en büyük farkı bilhasa zamanı kısıtlı olan insanlar için hazırlanmış bir lüleyi közleri bittikten sonra bile üzerine köz koyup tekrar içebilirsiniz. Lüleyi hiç değiştirmeden ertesi günde üzerine köz koyup içebilirsiniz en ufak bir yanık tadı vermez. 50gr lık bir tangiers 8saat aralıksız içilebilir ama aralıksız 8 saat nargile içmenizi tavsiye etmem.

Troubles'll come & they'll pass
Toplam Hit: 1385 Toplam Mesaj: 3