Zararlı Gıda Listesi ‘Kişiye Özel’ Açıklandı.
-
Bursalı bir avukat, hukuk mücadelesiyle Tarım Bakanlığı’nın sağlığa zararlı üretim yaptığını belirlediği firmaların listesini aldı. Avukat, listede tanınmış markaların olduğunu söylüyor.
İçinde Çok Önemli Firmalarında Olduğunu Söylüyor.Ama Bu Bilgiler Bizlerle Paylaşılmıyor. Resmen Siz Zehirli Gıdaları Yemeye Devam Edin. Yemezseniz Firmalar Para Kazanamaz.
Şimdi Bu Duruma Ne Denir. ? Siz Söyleyin.
Haber Detayı: http://haber.mynet.com/detay/guncel/zararli-gida-listesi-kisiye-ozel-aciklandi/563673
-
hepsinin a....
-
ulan kişiye özzel açııklandı ise böyle bir durum varda bence kamu davası açılmalı ve toplum bilgilendirilmeli
heee yok kapital sistemde öyle bir olay yok diyorsanız sokarım öyle adalete o zaman.
herşey para olmuş
-
istanbulda satılan dönerlerden almayın derim. et tarzı yemeklerden kaçının.bu haberi okudumda iğrendim iyicene.

Bağcılar, Eminönü, Sirkeci, Taksim, Beşiktaş, Üsküdar, Kadıköy, Bakırköy, Şirinevler ve Yayla semtlerinde satılan salam, sucuk, sosis, kıyma ve tavuk dönerin laboratuvar analizlerine göre etlerde büyük oranda ‘tavuk taşlığı, kemik, deri, kıkırdak ve böbrek gibi iç organları’ çıktı.
Et miktarı yarıdan az
Bilim Laboratuvarları’nda yapılan analiz, denetimsiz bir ortamda süren sağlığa zararlı üretim ve satışı belgeledi. Laboratuvarda ürünlerin histolojik, yani dokuya bağlı analizi yapıldı. Ucuza satılan sucuk diye et yerine kemik, kıkırdak, deri ağırlıklı bir karışım satıldığı ortaya çıktı. Salam ve sosislerde ise hem yoğun bir biçimde bitkisel ürün hem çeşitli iç organlar bulundu.
-
sezoo bunu yazdı:
-----------------------------
hepsinin a....
----------------------------- -
gıda mühendisi arkadaşımız yok mu? bir tbt açıklaması yapsın:)
-
24 sayfalık listede acaba kaç firma vardır. 500 ? 1000 ? Kaç tane.
Artık Din İman Para Olmuş. Bazı İnsanlar Seccadeleri Kıbleye Doğru Değil Merkez Bankasına Doğru Seriyor.
Başka Birşey Demeye Gerek Yok.
-
sezoo bunu yazdı:
-----------------------------hepsinin a....
sezoo bunu yazdı:
hepsinin a....
sezoo bunu yazdı:
hepsinin a....