Zayıflama Kemerleri İşe Yarıyor Mu ?
-
sizce bu zayıflama kemerleri işe yarıyormu ?
elime bitane kemer geçti 6 tane motorlu 8 tane titreşim modu bu 8 tanesininde 3 tane alt modu var öküz kadar bişi boks turnuvalarında 1. lere verilen cinsten :D
ve taktıgımda baya kaslarımın çalıştgını hissettim :D
daha önce kullanıp yararını gören varmı ?
-
ne amaçla kullancan kasmı zayıflamak içinmi orayı anlamadım
-
Bende kullanıyorum ama zayıflamaktan ziyade masaj icin süper oluyo. Ama bittiğinde ordaki dolaşım hızlandığı için kaşınıyo. Yinede ısıtması fln çok hoş oluyo yani :D
-
sadece titretenler ise yaramiyor ab tronic x2 gibi kas uyarim sistemi olan yani manyetik guc verip hem de titretenler ise yariyor :)
-
düzenli spor ve düzenli diyet dışında hiçbirşey bir b.ka yaramaz
-
arkadaşlar gerçekten işe yarıyorsa alıcam bu konu hakkında bilgisi varmı =?
-
Sadece kemerle olmaz egzersizini sporunu ihmal etmiyceksin zayıflamak için kullanıyosanda diyetini yapıcaksın.Reklamlardaki baklavalı amcalar-hanımlar kandırmasın sizi o kemeri çekim esnasında 5 dakikalık takıyolar.bu alet sadece yardımcı bir gereç.
-
easy4me bunu yazdı:
-----------------------------Bende kullanıyorum ama zayıflamaktan ziyade masaj icin süper oluyo. Ama bittiğinde ordaki dolaşım hızlandığı için kaşınıyo. Yinede ısıtması fln çok hoş oluyo yani :D
-----------------------------
nerene takıyon hoca sen -
manhyak bunu yazdı:
easy4me bunu yazdı:
-----------------------------Bende kullanıyorum ama zayıflamaktan ziyade masaj icin süper oluyo. Ama bittiğinde ordaki dolaşım hızlandığı için kaşınıyo. Yinede ısıtması fln çok hoş oluyo yani :D
nerene takıyon hoca senbeline takıyordur herhalde :|
-
Çok iyi kaşındırdığı kesin.
-
he baksana tıh gibi oldum