Zayıflamak İle İlgili
-
arkadaşlar durumumu bilirsiniz. boyum: 1.76 kendime geldiğim ilk günlerimde elektronik kantarımız vardı kilomda 76.6 idi. zaten boyumdan dolayı bu kadar hatırlıyorum.
kilomu şöyle takip ediyorum; her hafta pazar günleri tartılıyorum, telefonumda "colornote" diye uygulama var adı üstünde zaten oluşturduğumuz notun arka plan rengini biz belirliyoz. uygulamanın takviminde hergün için aldığım notun arka planını ne renk yaparsam o günde o renkte çentik oluşturuyo. ben kilom belli olsun diye "yeşil" rengini seçtim öyle takip ediyorum. yoksaaa hangi gün kaç kiloydum bu bilgileri tutacak beyin emin olun bende yok (: önemli bişeyi "kırmızı" yapıyorum "mavi" olanlar başka :D anlarsınız (;
bu seneki ramazanda açıkçası ramazan diye sıcak diye pek zorlamadım kendimi. pek evden de çıkmadım. bide emekli olunca parayı da biraz fazla yedim. doğal olarak kilo aldım. bi ara 80 küsürleri görmüştüm.
zayıflamak için özel bişey yapmıyorum. zaten neler yapabilirimki (: bugün tartıldığımda 76.5 kiloydum (:
ben bi şuna bağlıyorum; 3-5 ay önce falan özellikle takip ettim 8 gün hergün tuvalete gittim. bu ara takip etmedim ama 1 haftayı kesin geçmiştir belki 10 gündür yine hergün tuvaletimi yapıyorum. bide yürümek için; örnek olsun diye atıyorum; sizler 10 derece enerji harcıyorsanız ben kesin 20 derece enerji harcıyorum.
benim beyin kanaması muhabbetini bunla alakası var mıdır bilmiyorum ama küçük tuvaletin beyinle bağlantısı varmış. çok araştırdım sonunda buldum; mesane ve idrar yolları direk beyine bağlıymış. beyin karar verdiği an mesaneye çok şeyin var yapman lazım diye komut gönderirmiş mesane ne yapsın emir büyük yerden gerekli sıvıyı toplayabilmek için en son vücuttaki tüm hücrelerin içindeki sıvıyı bile enzimleyebilirmiş. mesane için durum böyle ama bağırsaklar için böyle bişey varmı ben okumadım.
varmı böyle benim gibi zayıflama yöntemi? böyle bişey yapan oldu mu? yoksa bana özelmi bu durum?
-
Ekmegi kes abur cuburu kes makarna pilav yeme. Bol su ic ve bol bol sıç kabiz olmamaya bak
-
Yalan söylediğini biliyordum zaten kendi ağzınla demişsin. Amariga malı snickersları yiyorsun hala demek.
Şu halinle beynin olmadığını kendin yazmışsın zaten. Forumun delisi sağlık sorunları için başka birisinden öneri almamalı. Sorunun varsa Doktora git. Hatta GATA daki doktorlara tekrar bir görün gitmişken.
Sen Amariga özentisi olduğun için Amariga malı olan googleda arattığın sağlık sorunların tedavilerini bunlar kesin doğrudur diye uygulama. Ebeveyn denetiminde interneti kullanman lazım senin aslında ama neyse.
Amariga malı googleda arattığın tüm sağlık sorunlarının sonuçları beyin tümörüne bağlanıyor. Sen de böyle bir sıkıntı olamaz ama yok şu diyet yok bu diyet diye doğru kabul edip uygulama sakın.
-
weight tracker uygulamalari var ajan onlardan birini kullanabilir agirligini bu sekilde takip edebilirsin.
snickers a devam
-
Ajancım YouTube'tan Ronaldo Türkçe konuşuyor videosunu açıp bi izler misin ?
-
Enquinx35 bunu yazdı
Ekmegi kes abur cuburu kes makarna pilav yeme. Bol su ic ve bol bol sıç kabiz olmamaya bak
ekmeği keseli baya bi oluyo ama abur cuburu günde 1 posta yiyorum makarna pilav arada olursa az yiyorum. suyu öyle bol içtiğim söylenmez ama yeteri kadar içiyorum, tamam bakarım (;
@hypnot1c
yok amariga malı snickersi tam tarih hatırlamıyorum ama artık yemiyorum, etrafımdakilere de söyledim bana artık snickers almayın diye. şuan aradığımın doktorluk bir işi yokki. genel olarak yapılan bişey var mı merak ettim. forumlar bu yüzden yok mu?
@blackhammer
weight tracker muhabetini araştıracam.
yok snickersi seve seve bıraktım (;
@mkyb
o videonun konumla alakası ne? anlayamadım.
-
"genel olarak yapılan bişey" normal birisi için senin için değil. Bir genelleme. Bu genelleme bile herkes için bile çözüm olmayıp zarar verebilir. Özellikle sağlık sorunlarında tavsiye alırken. Normal olmadığını şu halinin özel bir durum olduğunu bile idrak edemiyorsun demek.
Bilişsel yeteneklerinin sorunlu olduğunu forum olarak bilindiği için açtığın konularda ki yorumlara okursan kimse seni ciddiye almıyor. Delinin biri konu açmış gibi yorumlar, tepkiler alıyorsun. Bu yüzden tekrar bir GATA da ki doktorlara görün dedim. Muhakeme ve mukayese yi temel bir düzeyde bile yapamadığını görüyoruz.
Forumlar bu yüzden var zaten. Sen bir şey yazarsın ben bir şey yazarım. Sen en basit kıyaslamayı yapmadığın için çocuk aklınla forumları ve olmadan yaşayamayacağın Amariga malı Google sonuçlarını %100 doğru bilgi diye kabul etme eğilimindesin. Bu sebeple sana söylüyorum varsa bir sorunun Doktora git. Burası forum.
Normal sıradan biriymiş gibi buradan öneri almaman lazım. Normal olarak kabul edilmiyorsun çünkü.
-
hypnot1c bunu yazdı
"genel olarak yapılan bişey" normal birisi için senin için değil. Bir genelleme. Bu genelleme bile herkes için bile çözüm olmayıp zarar verebilir. Özellikle sağlık sorunlarında tavsiye alırken. Normal olmadığını şu halinin özel bir durum olduğunu bile idrak edemiyorsun demek.
Bilişsel yeteneklerinin sorunlu olduğunu forum olarak bilindiği için açtığın konularda ki yorumlara okursan kimse seni ciddiye almıyor. Delinin biri konu açmış gibi yorumlar, tepkiler alıyorsun. Bu yüzden tekrar bir GATA da ki doktorlara görün dedim. Muhakeme ve mukayese yi temel bir düzeyde bile yapamadığını görüyoruz.
Forumlar bu yüzden var zaten. Sen bir şey yazarsın ben bir şey yazarım. Sen en basit kıyaslamayı yapmadığın için çocuk aklınla forumları ve olmadan yaşayamayacağın Amariga malı Google sonuçlarını %100 doğru bilgi diye kabul etme eğilimindesin. Bu sebeple sana söylüyorum varsa bir sorunun Doktora git. Burası forum.
Normal sıradan biriymiş gibi buradan öneri almaman lazım. Normal olarak kabul edilmiyorsun çünkü.
etrafımdaki herkes gibi sizlerdemi.
şunu söylemeliyim; gata da düşmüştüm kafayı da vurdum yere beyin filmim çekildi, beyinde konuşma ve yürüme merkezlerim hariç hasar alan bi yerim yokmuş. yani kazam öncesi nasıl düşünüyorsam kazam sonrası da aynı düşünüyorum, kişiliğimde bir değişiklik yok. beni normal görmeyip ezmeye çalışan, küçük zayıf aciz ezik gören herkesten Ahirette hakkımı alacam.
-
ajan1111 bunu yazdıhypnot1c bunu yazdı
şunu söylemeliyim; gata da düşmüştüm kafayı da vurdum yere beyin filmim çekildi, beyinde konuşma ve yürüme merkezlerim hariç hasar alan bi yerim yokmuş. yani kazam öncesi nasıl düşünüyorsam kazam sonrası da aynı düşünüyorum, kişiliğimde bir değişiklik yok. beni normal görmeyip ezmeye çalışan, küçük zayıf aciz ezik gören herkesten Ahirette hakkımı alacam.
Ajan kardes sakin ol kim siker ahireti.
Ahiret diye diye insanlari sikiyolar sömürüyorlar zaten bu dünyanın olayı bu.
La müritler sizde sinirinizi baska yerden çıkarın adamın konuşması hasar almış işte yazacak bu adam surekli baska napacak.
Ajan sende biraz daha bilimsel ve entelektüel konulara yönel. istersen oturduğun yerden profesör bile olursun ama sen dandik dandik konular açıyorsun. bugun nasıl gıcıklık yapsam foruma diye dusunmeyi unut artık.
Gelistir la kendini biraz.
Oku araştır kendi makalelerini yaz ve sonra bizi aydinlat bilginin efendisi ol bizde sana köle olalım.
Senin de çok suçun var. Salma kendini bu kadar.
-
Dmax ve TLC izle, gozunu ayirma kaçmasın ama
Orada var çözümler.
-
korkarabatak bunu yazdıajan1111 bunu yazdıhypnot1c bunu yazdı
Ajan kardes sakin ol kim siker ahireti.
Ahiret diye diye insanlari sikiyolar sömürüyorlar zaten bu dünyanın olayı bu.
La müritler sizde sinirinizi baska yerden çıkarın adamın konuşması hasar almış işte yazacak bu adam surekli baska napacak.
Ajan sende biraz daha bilimsel ve entelektüel konulara yönel. istersen oturduğun yerden profesör bile olursun ama sen dandik dandik konular açıyorsun. bugun nasıl gıcıklık yapsam foruma diye dusunmeyi unut artık.
Gelistir la kendini biraz.
Oku araştır kendi makalelerini yaz ve sonra bizi aydinlat bilginin efendisi ol bizde sana köle olalım.
Senin de çok suçun var. Salma kendini bu kadar.
böyle yazın bende size köle olayım. nedir bu beyin kanaması geçirdim diye eziklemeniz?
@lancelot
tamam bi ara bakarım.