Zehir Hakkında Yardıma İhtiyacım Var
-
zehir hakkında yardıma ihtiyacım var . sitede arayım dedim arama fonksiyonu çalışmıyor. zehir 4 konusunda açıklayıcı bilgi bulamadım bu saldırı nasıl yapılır genişce açıklasanız
-
bravo konuyu nereye actiginin farkindamisin ==
-
bence doğru yere açmış
-
mc rapierde maksat yazmak olsun diye yazmış.laf olsun torba dolsun.
geyik bölümüne açacak hali yoktu adamın.
-
Hoca atacaksın windows bi hosta sonra bakacaksın permisionlar salakça ayarlanmışsa admin tarafından işte klasörlerde dolaşıp index atacaksın bi üst klasöre çıkacaksın vs.
-
tamam iyi diyorsunuz da dostlar ben websamba ve somee gibi free hostlara atmaya çalıştım ismini değiştirerek zehir 4 kesinlikle host kabul etmiyor bu nedenle soruyorum yoksa okadarını bende biliyoru yinede sağ olun
-
Removed...
-
ZEHİR ''zehir '' kod ısımlı bır arkadaşımız tarafında kodlanmış bır tur sıtede yazma hakkını veren yaw nasıl anlatayım a.q ya siteye işte her admin sıteye bır şey yuklemek ıstedığınde upload/upload.asp ,upload.asp vs vs yollor yapar sende zehırı o upload yolunda sıteye yedırdınmı sana sıtede yazma hakkını verır mantığı çaktınmı.. ;) işte eğer sitenın upload yolunu bulursan şanşsın var tabı bunu her sıte yemez farzetkı yedı ,işte klasorler çıkar ondan sonra ındex kodlarını yapıştırdınmı sıte ındex yer ehuehu =]
-
CLK-J35 snn anlatımların süpper acıklıyıcı olluo gercektn paylaşımın için thanx
Toplam Hit: 1531 Toplam Mesaj: 9