Zehir İle Toplu Hack Açıklayıcı Anlatım
-
Araclar: Zehir3.asp sitemizin download bolumunden temin edebilirsiniz)
Ben www.7host.com Uzerinde Uyguluyorum Siz baska site veya serverlerdede uygulayabilirsiniz.
Simdi www.7host.com dan Bir Tane Account Aliyoruz. Accountumuz Aktif Olduktan Sonra Login Oluyoruz.
Ardindan FSO muz Olan zehir3.asp yi Upload ediyoruz
Daha Sonra Adres Cubugumuza free.7host06.com/accountunuz/zehir3.asp yazip Enterliyoruz
(Accountunuz: Sizin 7host.com dan Alacaginiz Account).
Enterladiktan Sonra Bakiyoruz Yukarda Ne Yaziyo d:\user\ yaziyo Demekki Hostta d:\user Klasorundeyiz Mantiga Gore d:\user
klasoru butun sitelerin bulundugu klasordur. fakat gizlenmistir diger siteler.
Diger sitelere nasil eriseces?
Tabiiqi www.google.com altalavista.com filan gibi arama motolarinda...
7host06 diye yazip aratiyoruz Karsimiza 7host la ilgili siteler Geliyo Bi tanesini Aliyoruz
Ornek free.7host06.com/kurban/ demekki yukari d:\user\kurban\ yazacaz ve Git Buttonuna
Tikliyacaz Karsimizda free.7host06.com/kalimata/ nin dosyalari duruyo
Bu durumada yapmamız gereken index sayfasını bulup yeni bizim hazirladigimiz index ile deqistirmek iste hepsi bu kadar. kolay qelsin
Arkadaşlar alıntıdır ve 7hostu denemeyın bence index atacak site kalmamaıms
DEVIL_DANS bunu yazdı:
Araclar: Zehir3.asp sitemizin download bolumunden temin edebilirsiniz)
Ben www.7host.com Uzerinde Uyguluyorum Siz baska site veya serverlerdede uygulayabilirsiniz.
Simdi www.7host.com dan Bir Tane Account Aliyoruz. Accountumuz Aktif Olduktan Sonra Login Oluyoruz.
Ardindan FSO muz Olan zehir3.asp yi Upload ediyoruz
Daha Sonra Adres Cubugumuza free.7host06.com/accountunuz/zehir3.asp yazip Enterliyoruz
(Accountunuz: Sizin 7host.com dan Alacaginiz Account).
Enterladiktan Sonra Bakiyoruz Yukarda Ne Yaziyo d:\user\ yaziyo Demekki Hostta d:\user Klasorundeyiz Mantiga Gore d:\user
klasoru butun sitelerin bulundugu klasordur. fakat gizlenmistir diger siteler.
Diger sitelere nasil eriseces?
Tabiiqi www.google.com altalavista.com filan gibi arama motolarinda...
7host06 diye yazip aratiyoruz Karsimiza 7host la ilgili siteler Geliyo Bi tanesini Aliyoruz
Ornek free.7host06.com/kurban/ demekki yukari d:\user\kurban\ yazacaz ve Git Buttonuna
Tikliyacaz Karsimizda free.7host06.com/kalimata/ nin dosyalari duruyo
Bu durumada yapmamız gereken index sayfasını bulup yeni bizim hazirladigimiz index ile deqistirmek iste hepsi bu kadar. kolay qelsin
Arkadaşlar alıntıdır ve 7hostu denemeyın bence index atacak site kalmamaıms
Bu şekilde zamanında 600 ustunde sıte haklıyen arkadaşlarım vardı ben 30üstünde site hackledım ama eskıdendı o şimdi siktir et gitsin... expolit oğrenın kesin sonuç alacaksınızdır...
-
............
-
multiyano bunu yazdı:
yaw bu expolit programını nerden indirebilirim
program mıdır expolit halla allaya ben o kadar kullandım expolit ilk defa bırınden duyuyorum program olduğunu
bak bu konuyla ılgılı ılerde çook geniş bır şekılde anlatacam
ama forumda da var yıne bır bak ıstersen nedersin .....
-
CLK-J35 bunu yazdı:
multiyano bunu yazdı:
yaw bu expolit programını nerden indirebilirim
www.exploitiburdanindirebilirsindenyo.combu arada kardeş dökümanını dört gözle bekliyoruz...Çünkü millet alıntı yapıyo sen alıntı yapmıyosun...
Toplam Hit: 2923 Toplam Mesaj: 6