Zehir4 Yüklenmiyo
-
Beyler asp fsolardan zehir4 ü bi free hosta yüklemeye uğraşıyorum hiçbir host kabul etmio yüklendi dio bakıyorum silinmiş acaba hosting servisleri fsolara karşı önlem mi aldı
-
adını değiştirde yükle 7host yemez o isimle.
(değiştirsende yemeyebilir antivir le fln tarıyosa her yükleneni yada ööle bişi)
-
Hocam eski taktik denersen %100 olur.Ama bu tarz brde php script bulman lazım.Git böyle bazı elemanlar vardır.Host satarlar.Onlardan rica et.Deneme hostu verir misiniz falan de.KAfadan bi sürü şeyler sıyır yok indir.com gibi bişi yapıcam falan de.Çok yer lazım baya bi yer alıcam ama deneyeyim bakalım nasıl falan de.Adam sana mutlaka çok az bi alan verip deneme hostu verir.O alana koy scripti indir siteleri bu kadar basit.Ama hostçular baya küfür edebilirler.Bu şekilde kandırdığım Hostçulardan varsa tahribatta kusura bakmayın gençlik işte yaptık bi iş.
-
walla anlattığından bişey anladıysam adam değilim
-
Hocam ÖSSde türkçe bölümünde devrik cümleler ve yazım hataları falan vardır bildin mi?Bir insan uzun süre bu sorulardan çözerse ne olur ? Benim gibi konuşmaya ve yazmaya başlar.Türkçeyi düzeltelim dedik iyice bozuldu.herneyse bak yöntem şu.
1- Host satan elemanları bul.
2- İletişime geç(msnden daha iyi olur bu iletişim)
3- Adama " Ben bi download sitesi kurmak istiyorum baya bir yer alıcam.HOstlarınızın hızı nasıl.Test edebilir miyim ? Deneme hostu verir misin?" Diyeceksin.
4- Adam ne kadar yer alıcan diye sorarsa sıyır baya bi miktar.Boru değil download sitesi yapacan.adam sana site php mi olacak asp mi falan diyebilir.Demezse sor asp oluyo mu .Php oluyo mu diye.
5- adam sana asp derse ve deneme hostunu verirse.Koy zehiri oraya yık siteleri.
6- adam php derse ve deneme hostunu verirse.Zehirle benzer mantıkta çalışan php scriptler var onlardan bul bitane.Onunla indir siteyi.
7- adam vermezse deneme hostu küfür et msnde sonrada engelle.
8- Bi sürü hostçu eklediysen msnine ve hiçbiri deneme hostu vermediyse sorun sendedir.Yukarıdaki yazdığım 3. maddeyi olduğu gibi copy/paste yapmışsındır.3.maddeyi kavrayın adama ona göre yalan atın.İkna edin versin deneme hostu.İKna edemiyosanız bırakın bu işleri devlet su işleri.
9 - Bu kadar , kapayın sayfayı.
-
hoca çok iyi fikir veriyon valla :)
-
Hocam böyle yaparak sırf sosyal mühendislik - ikna konusunda gelişebilirsiniz.Yıktığınız siteler falan gazel yani.Bunun hackerlıkla alakası yok.Ne bileyim hacker deyince insanın aklına daha bi değişik şeyler geliyo.
Adam bakıyo karşı tarafta açık yok.Eleman hemen açığı buluyo.Exploiti yazıp sızıyo.Böyle şeyler geliyo aklıma.Gerisi fasa fiso.
-
senin ne demek istediğini anladım zehir4 sadece klasör altı ögelere yazma hakkı veriyo bununla nası olucak ki
-
Gençlik yıllarımda en çok kullandığım taktik; host tavlama sanatıydı :D
Plesk'de açık çıkmıştı, hiç kimsenin elinde yokken, hostbula ve forumlara teklif verirdim "pleskli host alacağım deneme hesabı verin test edelim" diye..
Birde doğrulanmış .com.tr li MSN adresim vardı avantajı çok oluyordu ayrıca deneme host talebimi red eden olmadı, nerdeyse eklediğim tüm firmalar deneme hostu veriyordu bu açıkta boru değildi yani DB'yi çekerek tüm host şifrelerini alabiliyorduk.
Böylece arşiv yapardım, çoğu hack sitelerinide bu şekilde indirirdim.. Pişmanım hakimim :D
(Şimdi gelipte iskonun ikinci versiyonu diye bok atan olacak elbetteki, bakkal manav sitesi hacklemiyorduk bu yöntemle:D)
-
zehir halen kullanılıyormu yahu :)
