Zekanıza Güveniyorsanız Buyrun Bakalım
-
Bir odanın içerisindesiniz odada sizden başka 2 kişi daha var odada iki kapı var kapılardan biri yaşam biri ölüm odanın içindeki iki kişiden bir hep dogru söylüyor digeri ise hep yalan söylüyor ve siz hangisinin dogru hangisinin yalan söyledigini bilmiyorsunuz şimdi tek soru sorma hakkınız var öyle bir soru sormalısınızki dogru kapıyı bulmalısınız hadi bakalım kolay gelsin bol şans =)))
selametle
-
Herhangi birine "arkadaşın için hangi kapı yaşam kapısı" derdim. Yalancı ise doğrucunun göstereceği kapının tersini gösterecek. Doğrucu ise yalancının göstereceği kapıyı göstericek. Yani her halükarda gösterdiği kapı ölüm kapısıdır diğerinden girersin.
Çok eski lan bu :)
-
Kosovali geçmez o cevap birader.
Çünkü sadece 1 oru sorabilirsin, senin cevap için 2 soru lazım.
-
arkadaşına sorsaydım hangi kapıyı söylerdi dersin.İkiside Yanlış kapıyı söyler sende dierinden cıkarsın :)
-
bi kere verir misin diye bir soru sorarım. şayet ki delikanlı adam yalan söylemez. ve vermezde. eğer vermezse onun doğru söyleyen olduğunu anlarım ve hemen kendisini oracıkta tecavüz ederim. tamam saçmaladım.
-
yalan söleyenin a.s derim karşılık veren yalancı kapıdır.:)
-
ağızlarını koli bandıyla kapatırım:) zaten %50 şansım var herhangi birine dalarım:D