Zeki Alasya,Metin Akpınar Boxset İstek!
-
Arkadaşlar; Zeki Alasya , Metin Akpınar Filmlerinin Tamamı Olan Boxset Bi Site Bilen, Yada Elinde Olan Varmı, Burdaki Linkleri Söylüyeceksiniz Kırık Burdakiler, Başka Varsa Elinizde Lütfen Paylaşırmısınız FİLE SERVE Olcak Lütfen Bi Yardım... Şimdide Teşekkürler...
-
torrent var elımde du dosyasını bulayım gonderyım
-
hipokondriyak bunu yazdı:
-----------------------------
torrent var elımde du dosyasını bulayım gonderyım
-----------------------------hocam yine gönderde elinde link olan yokmu yaa :'(
-
-
BlackStorm bunu yazdı:
-----------------------------hocam eline koluna sağlık tşklerde, ben ordakileri indiriyorum şuan saten ama eksik yani ordakiler hepsi yok normalinde 52 adet filmi olması lazım yani
-
bu konu haricinde bir sorum olacaktı bi film vardı , bilim kurgu tarzında bi araba vardı uçuyodu kırmızı renkte beyaz saçlı bi adam vardı hatta profesör yapan sonra birde bunu kullanacak çocuk vardı geçmiş yıla felan gidiyordu bu arabayla felan neydi bu filmin adı bulamıyorumda.
-
o film unutulur mu :S
GELECEĞE DÖNÜŞ
-
MuratDnz bunu yazdı:
BlackStorm bunu yazdı:
-----------------------------hocam eline koluna sağlık tşklerde, ben ordakileri indiriyorum şuan saten ama eksik yani ordakiler hepsi yok normalinde 52 adet filmi olması lazım yani
-----------------------------Konunun altında başka bir film seti için link var ona da tıkladın mı?