folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Zeki Alasya,Metin Akpınar Boxset İstek!

Zeki Alasya,Metin Akpınar Boxset İstek!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

Arkadaşlar; Zeki Alasya , Metin Akpınar Filmlerinin Tamamı Olan Boxset Bi Site Bilen, Yada Elinde Olan Varmı, Burdaki Linkleri Söylüyeceksiniz Kırık Burdakiler, Başka Varsa Elinizde Lütfen Paylaşırmısınız FİLE SERVE Olcak Lütfen Bi Yardım... Şimdide Teşekkürler...

YALAN doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar. güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar.UNUTMA doğruların kaderidir yalnızlık. kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar, YAŞIYORUM YİNE ASLAN GİBİ..!------------------------------------------------------------------------------hacklink.info
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

torrent var elımde du dosyasını bulayım gonderyım

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

hipokondriyak bunu yazdı:
    -----------------------------

torrent var elımde du dosyasını bulayım gonderyım

hocam yine gönderde elinde link olan yokmu yaa :'(

YALAN doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar. güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar.UNUTMA doğruların kaderidir yalnızlık. kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar, YAŞIYORUM YİNE ASLAN GİBİ..!------------------------------------------------------------------------------hacklink.info
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

BlackStorm bunu yazdı:

http://www.cshtr.com/dvdrip-dvbrip-tvrip/37534-zeki-alasya-metin-akpinar-filmleri-box-set-34-film-dvdrip-vcdrip-hf-nl-fl-indir.html

hocam eline koluna sağlık tşklerde, ben ordakileri indiriyorum şuan saten ama eksik yani ordakiler hepsi yok normalinde 52 adet filmi olması lazım yani

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

bu konu haricinde bir sorum olacaktı bi film vardı , bilim kurgu tarzında bi araba vardı uçuyodu kırmızı renkte beyaz saçlı bi adam vardı hatta profesör yapan sonra birde bunu kullanacak çocuk vardı geçmiş yıla felan gidiyordu bu arabayla felan neydi bu filmin adı bulamıyorumda.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    velociraptor
    velociraptor's avatar
    Erkek

o film unutulur mu :S

GELECEĞE DÖNÜŞ

velociraptor
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BlackStorm
    BlackStorm's avatar
    Erkek

MuratDnz bunu yazdı:

BlackStorm bunu yazdı:

http://www.cshtr.com/dvdrip-dvbrip-tvrip/37534-zeki-alasya-metin-akpinar-filmleri-box-set-34-film-dvdrip-vcdrip-hf-nl-fl-indir.html

hocam eline koluna sağlık tşklerde, ben ordakileri indiriyorum şuan saten ama eksik yani ordakiler hepsi yok normalinde 52 adet filmi olması lazım yani

Konunun altında başka bir film seti için link var ona da tıkladın mı?

http://www.cshtr.com/yerli-tv-show-ve-belgeseller/19736-devekusu-kabare-dvdrip-rapid-download-indir.html

Toplam Hit: 2415 Toplam Mesaj: 8