Zeki Kayahan Coşkun Matrax Bugün Starda

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

10 Yıl önce dinlemeye başladığım ve kendime herzaman örnek aldığım Son zamanlarda Sponsorlara ağırlık vererek eski kalitesinin olmadığına inandığım zeki kayahan coşkun bugün Starda Yayına başlıyor.

23 den Sonra görüşlerinizide Paylaşırsınız

Vatana millete hayırlı uğurlu olsun :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

alper zkc fanı çıktı :D 

bayj iile gevezenin ntv deki progrmaından sonra buda güzel bi radyodan tv ye geçiş olabilir  zkc için 

edit gerçi daha öncede skytürkteydi ama şimdi çok izlenen kanalların birine geçti  ne derece iyi ne derece kötü bi tercih kanal açısından bakıcaz

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

FCN bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam radyoculuk yaptığımda onu çok dinlerdim ben yerel bi radyodaydım ama onu örnek alırdım :)

zeki iyidir kalitelidir tv de nasıldır bilmem :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DiKeyEy
    DiKeyEy's avatar
    Erkek

bence muzoda şekeroğlanda sivrisinekte bide o bestfmde çocuk neydi adı aklıma gelmedi hepside zekiden katkat iiler..

haklı öğüt egoyu öfkelendirir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

DiKeyEy bunu yazdı:

bence muzoda şekeroğlanda sivrisinekte bide o bestfmde çocuk neydi adı aklıma gelmedi hepside zekiden katkat iiler..

muzo küfürden başka bir bok bilmez radyo d yi kapattıra kapattıra yalama yaptırdı zamanında :D

nihata gelince zekiyi trde herkes konuşurken nihatı pek kimse bilmiyordu dikkatli dinleyiciler ve camiya biliyordu

şekeroğlana gelince 2003 de hemen hemen her ilde bir şekeroğlan vardı :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

bu adamı hiç sevmiyorum nefret ediyorum çok itici geliyor bir kaç kere radyosunu dinledim de çok ukala bir herif

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exception
    exception's avatar
    Erkek

türkleri anlama kılavuzu 1, 2 serileri gerçekten muhteşem :F

biz türkleri çok iyi anlatmış .

A man may be born, but in order to be born he must first die, and in order to die he must first awake.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

FCN bunu yazdı:

bayj iile gevezenin ntv deki progrmaından sonra buda güzel bi radyodan tv ye geçiş olabilir  zkc için 

edit gerçi daha öncede skytürkteydi ama şimdi çok izlenen kanalların birine geçti  ne derece iyi ne derece kötü bi tercih kanal açısından bakıcaz

bay j ile geveze nin program harbi kafa program yanlız :D çok erken sezon finali yaptılar gerçi :/

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

bende kısa bir dönemde olsa dinledim ama bana da çok itici geliyor, kısıtlı insanlara hitap ediyor zaten üstüne onlara da üstünlük kurmaya çalışıyor.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DiKeyEy
    DiKeyEy's avatar
    Erkek

ama hiç unutmuyorum bi kere 2 kadın bağlanmıştı.. hani fln yerde buluşuyoruz bilmem ne.. kızların araba var gelmişler zekirdekçi panpalarda.. neyse hajı.. kızın biri telde zekiyle konuşuyo. arkada bi yavaş sesler böyle ıh ih üf fln :D teldeki kız dedi sonra öbür kıza diyor.. 'geliyor' ahahhah arabada neler dönüyor artık siz bulun.. zekide garibim ya anladı işi piçliğe vurdu.yada baya saf kaldı :D bilmiyorum artık.. ama diceğim o ki açılgan biriyseniz. zekinin programında manyak ortamlar var evet. ama sanırım bunun için hafif bi çevreniz lazım tek başınıza döverler .mk cesarette fln :D

haklı öğüt egoyu öfkelendirir.
Toplam Hit: 1097 Toplam Mesaj: 10