Zeki Müren Diskografi Arıyorum
-
Akradaşlar linkte belirttiiğim gibi zeki müren diskografi arıyorum torrent olur
herhangı bır download lınkı olur nette saglam bulamadım
Yada elınızde varsa ftp hesabı acayım yuklersenız cok guzel olur.
Host ıhtıyaınızıda karşılarım
-
http://indirdoldur.org/ a bak sağlam arşivleri var adamların
-
Kardeş ben burdan çektim 15 kadar album hepsini çekeceğim zamanla ara verdim downloada :)
-
var hocam var. şöyle söyleyeyim. 4 gb lik zeki müren arşivim var. dinlemem ama türk musikisinde okuduğu klasik eserler olduğu için vede tutulduğu için arşivimde bulunuyor.
ftp verirsen yüklerim ancak tek bir şartla. paylaşım herkeze açık olacak. yani gelen giden indirebilecek.uyarsa bilgileri pmle yarına hazır olur.
not: hiç bir yerde bulamayacağınız kayıtlarıda var ama duzenlemek lazım duzenlersem eklerim. sen yinede bana 6 7 gb ayır.
-
mack-tyner bunu yazdı:
-----------------------------var hocam var. şöyle söyleyeyim. 4 gb lik zeki müren arşivim var. dinlemem ama türk musikisinde okuduğu klasik eserler olduğu için vede tutulduğu için arşivimde bulunuyor.
ftp verirsen yüklerim ancak tek bir şartla. paylaşım herkeze açık olacak. yani gelen giden indirebilecek.uyarsa bilgileri pmle yarına hazır olur.
not: hiç bir yerde bulamayacağınız kayıtlarıda var ama duzenlemek lazım duzenlersem eklerim. sen yinede bana 6 7 gb ayır.
-----------------------------diskografi ne oluyor la 2,5 gb bir arşiv var bende 4 gb arşivini paylaşırsan memnun oluruz üstad.
-
sağolun not aldım linkleri akşama bakacağım
-
Yazdığınız için ben de görmüş oldum,teşekkürler,arşiv için değerli materyalleri görmüş oldum böylece.