folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Zeki Müren Diskografi Arıyorum

Zeki Müren Diskografi Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Akradaşlar linkte belirttiiğim gibi zeki müren diskografi arıyorum torrent olur 

herhangı bır download lınkı olur nette saglam bulamadım 

Yada elınızde varsa ftp hesabı acayım yuklersenız cok guzel olur.

Host ıhtıyaınızıda karşılarım 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://indirdoldur.org/ a bak sağlam arşivleri var adamların

küfrederiz villalara kulübeden
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

Kardeş ben burdan çektim 15 kadar album hepsini çekeceğim zamanla ara verdim downloada :)

http://www.cayfan.biz/arsiv/ZekiMuren-albumleri.html

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neyzen
    giriftzen
    giriftzen's avatar
    Erkek

var hocam var. şöyle söyleyeyim. 4 gb lik zeki müren arşivim var. dinlemem ama türk musikisinde okuduğu klasik eserler olduğu için vede tutulduğu için arşivimde bulunuyor.

ftp verirsen yüklerim ancak tek bir şartla. paylaşım herkeze açık olacak. yani gelen giden indirebilecek.uyarsa bilgileri pmle yarına hazır olur.

not: hiç bir yerde bulamayacağınız kayıtlarıda var ama duzenlemek lazım duzenlersem eklerim. sen yinede bana 6 7  gb ayır.

dokunmak sanattır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

mack-tyner bunu yazdı:
    -----------------------------

var hocam var. şöyle söyleyeyim. 4 gb lik zeki müren arşivim var. dinlemem ama türk musikisinde okuduğu klasik eserler olduğu için vede tutulduğu için arşivimde bulunuyor.

ftp verirsen yüklerim ancak tek bir şartla. paylaşım herkeze açık olacak. yani gelen giden indirebilecek.uyarsa bilgileri pmle yarına hazır olur.

not: hiç bir yerde bulamayacağınız kayıtlarıda var ama duzenlemek lazım duzenlersem eklerim. sen yinede bana 6 7 gb ayır.

-----------------------------

diskografi ne oluyor la 2,5 gb bir arşiv var bende 4 gb arşivini paylaşırsan memnun oluruz üstad.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

sağolun not aldım linkleri akşama bakacağım 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shadowjedi
    shadowjedi's avatar
    Erkek

Yazdığınız için ben de görmüş oldum,teşekkürler,arşiv için değerli materyalleri görmüş oldum böylece.

Takdire şayanı olmaz bu işin...
Toplam Hit: 2643 Toplam Mesaj: 7