folder Tahribat.com Forumları
linefolder Skype - Mirc - Irc - Icq - Mail Güvenliği
linefolder Zello İle Alakalı Bir Kaç Soru Hacking

Zello İle Alakalı Bir Kaç Soru Hacking

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neyzen
    giriftzen
    giriftzen's avatar
    Erkek

müridler selam,

zelloyu bilirsiniz.... son zamanların androit iphone gibi telefonların popüler konuşma aracı.

trend kanallarıda bilirsiniz... buralarda bir grup insanların biz şuraları hackleriz, buraları hackleriz diye dolaştığını öğrendim... azerbaycandan arabistandan vs vs... kendillerini general admin sanıyorlar... acaba bu kanal yok etme, mod hackleme admin hackleme olaylarını nasıl yapıyorlar?

dokunmak sanattır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

"Şu yolda kırk senedir attım adım, daha hâlâ beni ben anlamadım"

demiş neyzen.. o yüzden pek takma hocam.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Halep oradaysa arşın burada.Hacklesinler o zaman.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neyzen
    giriftzen
    giriftzen's avatar
    Erkek

aslında teknik bir kaç bilgi bekliyordum.. bir de bir kanalda modluk yapıyorum... gayet seviyeli bir kanal... o yüzden soruyorum bu  soruları

dokunmak sanattır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

bu konuşma bir tek yerde geçti benim bildiğim hayıdır? oralarda mı takılıyorsun hocam

konu gizli olduğuna göre hele de

mümkün olabilir biraz araştırma yapmıştım nette olmaz böyle bilgi daha yeni program

zone tarafından 22/Haz/13 14:01 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neyzen
    giriftzen
    giriftzen's avatar
    Erkek
    zone bunu yazdı

bu konuşma bir tek yerde geçti benim bildiğim hayıdır? oralarda mı takılıyorsun hocam

konu gizli olduğuna göre hele de

mümkün olabilir biraz araştırma yapmıştım nette olmaz böyle bilgi daha yeni program

reklam olmasın diye solemiyorum ama şarkı şiir performanstayımm genellikle hocam. tbt kanalına geleceğimm ama kendi nikkimmle hesap almamıştım...

dokunmak sanattır.
Toplam Hit: 3107 Toplam Mesaj: 6