Zello İle Alakalı Bir Kaç Soru Hacking
-
müridler selam,
zelloyu bilirsiniz.... son zamanların androit iphone gibi telefonların popüler konuşma aracı.
trend kanallarıda bilirsiniz... buralarda bir grup insanların biz şuraları hackleriz, buraları hackleriz diye dolaştığını öğrendim... azerbaycandan arabistandan vs vs... kendillerini general admin sanıyorlar... acaba bu kanal yok etme, mod hackleme admin hackleme olaylarını nasıl yapıyorlar?
-
"Şu yolda kırk senedir attım adım, daha hâlâ beni ben anlamadım"
demiş neyzen.. o yüzden pek takma hocam. -
Halep oradaysa arşın burada.Hacklesinler o zaman.
-
aslında teknik bir kaç bilgi bekliyordum.. bir de bir kanalda modluk yapıyorum... gayet seviyeli bir kanal... o yüzden soruyorum bu soruları
-
bu konuşma bir tek yerde geçti benim bildiğim hayıdır? oralarda mı takılıyorsun hocam
zone tarafından 22/Haz/13 14:01 tarihinde düzenlenmiştir
konu gizli olduğuna göre hele de
mümkün olabilir biraz araştırma yapmıştım nette olmaz böyle bilgi daha yeni program -
zone bunu yazdı
bu konuşma bir tek yerde geçti benim bildiğim hayıdır? oralarda mı takılıyorsun hocam
konu gizli olduğuna göre hele de
mümkün olabilir biraz araştırma yapmıştım nette olmaz böyle bilgi daha yeni program
reklam olmasın diye solemiyorum ama şarkı şiir performanstayımm genellikle hocam. tbt kanalına geleceğimm ama kendi nikkimmle hesap almamıştım...