Zenfone 2 Açılma Sorunu Hk.
-
arkadaslar cok acayıp dımdızlak kaldım telefon açılmıyor şarjı %8 ken falan bi kapandı telefon ne şarj alıyo nede kendini açıyo bildiğin mefta oldu sebebi neyden kaynaklı olabılır ? bide asusun servisini önerirmisiniz ?
-
Aynı cihaz bende de var öyle sorun yaşamadım.Eğer önemli şeyler yoksa tuşlarla format atmayı dee
-
SaNaL_AjaN bunu yazdı
Aynı cihaz bende de var öyle sorun yaşamadım.Eğer önemli şeyler yoksa tuşlarla format atmayı dee
telefon hıç bır tuş kombınasyonuna cevap vermıyo şarj almıyo cihazı alalı 1 sene oldu
-
Kilit tuşu + ses açma tuşuna aynı anda basılı tutsana bi hocam? Açılırsa yazılım, açılmazsa telefon pert.
-
şarj bile almıyorsa hiç bi tur kombinasyonu ise yaramaz direk uğraşma garantiye gönder
-
Garantisi varsa garantiye gonder. Bidr baska bi sarj aletine tak biraz daha guvlu 2 amperlik sarj 2-3 saat dursun sonra sarj olmaya basliyor bataryasi cikiyormu bilmiorum ama cikiosa eger baska bi telefonun bataryasini gecici olarak elinle tutarak acmaya calis eger acilmassa garanti acilirsa batarya arizali yine garantiye gonder
-
hocam kendi şarj cihazıyla şarj etmeyi dener misin. intel işlemcili cihazlar şarjı bitince geç açılıyor ya belki ondan kaynaklı da olabilir.. ama hiç tepki vermiyorsa garantiye gönder asus servisi iyidir.
zenfone 2 kapandı açılmadı gittide gelmedi telefon geberdi telefon conta yaktı