Zenfone 6 Cam Paramparca Oldu.
-
İsyrrindr yenekhaneci kadinla yemek yuzunden tartisirken telefonum yere dustu ekran paramparca oldu kirilmaz cam vardi kosesine denk geldi.
İzmirde bunu kim kaca tamir eder. Siz tamir ediyorsaniz size gelebilirim.
zeybekustasi tarafından 29/Eyl/15 12:53 tarihinde düzenlenmiştir -
çankayadaki telefonculara yaptır hacı gidip
-
Parça 150 lira yapanda 50 lira işçilik alsa 200 liraya yaptırırsın hocam. Merak ettiğim tlefon kılıfta değil miydi ?
-
mkyb bunu yazdı
Parça 150 lira yapanda 50 lira işçilik alsa 200 liraya yaptırırsın hocam. Merak ettiğim tlefon kılıfta değil miydi ?
Telefonda akıll kılıf vardı yorgan gibi elimden düşerken açıldı.
Kahretsin çok sinirliyim.
Daha 2 ay oldu alalı.
Kendim mi yaptırayım garantiye mi vereyim ?
zeybekustasi tarafından 29/Eyl/15 13:28 tarihinde düzenlenmiştir -
Kardeşim bende de 5 var. 200 - 250 tl istediler. aliexpressten 50 tl ye aldım kendim değiştirdim canavar gibi walla :)
-
Geçen bir mürid vardı dışarıda yaptırmış servisi yerine ekran 1 ay olmadan boku yemişti. Tavsiyem bir servise sor belki aynı veya daha ucuza bir fiyat verirler. İç ekran sağlam mı peki ?
-
mkyb bunu yazdı
Geçen bir mürid vardı dışarıda yaptırmış servisi yerine ekran 1 ay olmadan boku yemişti. Tavsiyem bir servise sor belki aynı veya daha ucuza bir fiyat verirler. İç ekran sağlam mı peki ?
Dokunmatik çalışıyor. Ama üst taraf feci şekilde tuzla buz olmuş durumda.
-
Ha iyi o zaman 100 liraya falan yaptırırsın dışarıda. Garantin gidecek onu göze alacaksın. Ama dediğim gibi servise sor bi yinede.
-
Biraz el becerin varsa kendin yap hocam. Bazen dışarıda yaptırdığın adamlar senden bile deneyimsiz olabiliyor.