Zevk Ve Hack
-
acep sizce zevk için hack caiz midir?
valla psikopata bağladıım zmnlar oldu
hiç düşünmemiştim bu güne kdr bu konuyu -
delikanlı hacker olan zevk için hacklemez!:P
-
hiç de bilem
psikopatsa ve sıkılmışsa hackleyebilir =D -
ewet abi sıkılınca ii gidio ama pisikopatlıkla pek alakası yok.
-
alex_5657 bunu yazdı:
delikanlı hacker olan zevk için hacklemez!:P
abi bişe sorjam cümlenden anladım ki sen heykırcısın. möhim bir heykırcı hemide. yoksa nerden bilcen hacker olanın zevk için heykırlamicağını demi. -
makınanın c:>sistem32>ctrl+f yap>'evet' yaz>tum dosyalarda arttır de cevabını bulursun belkide
-
zumsuk bunu yazdı:
yaw ona bakarsan kul hakkına müdaledir.Yani hack yapanlar günah işler.Ancak müslümanım diyenleri görüyoruz adamlar hain şerefsiz üçkağıtçı yalancı vs..
şimdi konuya böyle girince sen müslüman değil misin diye sormak lazım.Büyük bi ihtimalle ibadetlerini yapmayan birisisin çünkü bu tip kişiler suçluluk duygusuyla ibadetlerini menfaat icabı yapan ikiyüzlüleri örnek gösterip kendi eksiklerini bastırmak istiyorlar.Müslümanım diyen yalancı,üçkağıtçı,hain ,şerefsiz kişileri şeriat kurallarına göre cezalandırmaya kalksan bu seferde dinde zorlama yoktur derler.o zaman mesele nasıl çözülecek? hem müslümanım diyip bu din ile şerefleneceksin hemde kurallarına uymayıp bu dini başkalarının gözünde küçük düşüreceksin ( ki aslında küçük düşen kendisidir ) hemde ceza almayacaksın , sonra da sümsük diye birisi çıkıp senin yüzünden kendi eksiklerini de örterim gayretiyle saçmalayacak , ( tabi sümsük müslüman değilim de diyebilir kendi seçimi ,işte burada zorlama yoktır istediği dini seçebilir ama serbestçe seçtiği dinin kurallarına da uymak zorundadır yoksa sümsükün uymadığı kurallar yüzünden de bir başkası onun seçtiği dine veya o dini seçen kişilere sövebilir )ve sümsük , hepimiz hata yapabiliriz ,ama başkasının günahı senin sevabın değildir,
unutmaki hesap gününde başkasının yaptığı şeylerden sen sorumlu olmayacaksın,
-
ya ben zevk için değilde deneme için bi site hackliyecem ama hiç site hackleyemedim :D acemiyim daha flood felan değil açıkdan girmek istiyom ben :(
Toplam Hit: 1219 Toplam Mesaj: 8