Zevk Ve Hack

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhoweb
    muhoweb's avatar
    Erkek
    acep sizce zevk için hack caiz midir?
    valla psikopata bağladıım zmnlar oldu
    hiç düşünmemiştim bu güne kdr bu konuyu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    delikanlı hacker olan zevk için hacklemez!:P

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhoweb
    muhoweb's avatar
    Erkek

hiç de bilem
    psikopatsa ve sıkılmışsa hackleyebilir =D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek
    ewet abi sıkılınca ii gidio ama pisikopatlıkla pek alakası yok.

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    alex_5657 bunu yazdı:

delikanlı hacker olan zevk için hacklemez!:P

abi bişe sorjam cümlenden anladım ki sen heykırcısın. möhim bir heykırcı hemide. yoksa nerden bilcen hacker olanın zevk için heykırlamicağını demi.

kendinize ayığ olunuz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    makınanın c:>sistem32>ctrl+f yap>'evet' yaz>tum dosyalarda arttır de cevabını bulursun belkide

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

yaw ona bakarsan kul hakkına müdaledir.Yani hack yapanlar günah işler.Ancak müslümanım diyenleri görüyoruz adamlar hain şerefsiz üçkağıtçı yalancı vs..

şimdi konuya böyle girince sen müslüman değil misin  diye sormak lazım.Büyük bi ihtimalle ibadetlerini yapmayan birisisin çünkü bu tip kişiler suçluluk duygusuyla ibadetlerini menfaat icabı yapan ikiyüzlüleri örnek gösterip kendi  eksiklerini bastırmak istiyorlar.Müslümanım diyen yalancı,üçkağıtçı,hain ,şerefsiz kişileri   şeriat kurallarına göre cezalandırmaya kalksan bu seferde dinde zorlama yoktur derler.o zaman mesele nasıl çözülecek? hem müslümanım diyip bu din ile şerefleneceksin   hemde kurallarına uymayıp bu dini başkalarının gözünde küçük düşüreceksin ( ki aslında küçük düşen kendisidir ) hemde ceza almayacaksın , sonra da sümsük diye birisi çıkıp senin yüzünden kendi eksiklerini de örterim gayretiyle saçmalayacak ,  ( tabi sümsük müslüman değilim de diyebilir kendi seçimi ,işte burada zorlama yoktır istediği dini seçebilir ama serbestçe seçtiği dinin kurallarına da uymak zorundadır yoksa  sümsükün uymadığı kurallar yüzünden de bir başkası onun seçtiği dine veya o dini seçen kişilere sövebilir )

ve sümsük , hepimiz hata yapabiliriz ,ama başkasının günahı senin sevabın değildir,

unutmaki hesap gününde başkasının yaptığı şeylerden sen sorumlu olmayacaksın,

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    ya ben zevk için değilde deneme için bi site hackliyecem ama hiç site hackleyemedim :D acemiyim daha flood felan değil açıkdan girmek istiyom ben :(

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 1219 Toplam Mesaj: 8