folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Zeytin Yağı Gibi Üste Çıkmak

Zeytin Yağı Gibi Üste Çıkmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmedmurad
    ahmedmurad's avatar
    Erkek
    Tuğçe Baran CHP'nin ağır hezimetini Baykal'a yükleyen ve köşelerin-den Baykal derhal istifa etmelidir diyerek gündem oluşturmaya çalışan köşe yazar-larını yerden yere vurdu.          Vatan gazetesi yazarı Tuğçe Baran hezimetin asıl sorumlusunun Baykal değil, yazdıkları yazılarla akıl hocalığı yapan köşe yazarları olduğunu iddia etti.          İşte Baran'ın yazısı...           Yok öyle zeytinyağı gibi üste çıkmak!          Şimdi bütün köşeciler Baykal'a hücum ediyor. Yok iyi yönetememiş, yok politikası iyi değilmiş, yok canavarı zamanında o yaratmış.          Yok öyle şimdi zeytinyağı gibi su üstüne çıkmak!          Memlekette "türbanlılar mı?.. Ay ne kaka" diyen tek Baykalmış gibi..          Memleket deli gibi ki kutba ayrıldıysa Baykal falan değil SİZ pek sayın köşeciler SORUMLUSUNUZ!           Yazdığınız yüzlerce saçma sapan din düşmanı, halk düşmanı yazı yü-zünden.          Yarattığınız monşer, elit havası yüzünden.          Bir biz biliriz, halk bilmez, salak bunlar havası yüzünden.          Baş örtülüye geri zekalı, namaz kılana yobaz, soyunmak istemeyen ge-rici dediğiniz için.           Siyaset yapmanın TEK sizin "sade" hakkınız olduğunu düşünüp "ama örtülerini siyasal simge yapıyorlaaaar" gibi ne idüğü belirsiz iddialar üretip, (Bana siyasal simge olmayan tek bir şey söyleyin?) "sakin olun yahu, bırakın istedikleri gibi örtünsünler" diyenlere de "işbirlikçi, demokrasi adına şuursuzluk eden roman-tik geri zekalılar" muamelesi yaptığınız için.           Yok öyle Baykal'a yüklenip temize çıkmak!          "Yok yani ben hakikaten etrafımda türban reklamını bırak türbanlı falan BİLE görmek istemiyorum" diyebilecek kadar şuursuzlaştığınız için. (Türkiye'nin yüzde yetmişi kapalı ulan!)           Üniversitelerdeki kanuni ayrımcılık hiç umurunuzda olmaz hatta bunu haklı bulurken topu topu 25 tane mi ne tesettür oteli var ve oraya açıkları almıyor-lar diye ki alanlar var- bunu memleketin en büyük ayrımcılığı olarak gördüğünüz için.           AKP'li dediğin "göbeğini kaşıyan, kıllı, fanilalı, ebleh" insanlardır diyecek kadar edepsizleştiğiniz için.          AKP'li olmasın da MHP'li olsun, GP'li, gerekirse Saadet Partili olsun di-yecek kadar müptezel olduğunuz için..           Sabah akşam, gece gündüz yılın 365 günü Melih Gökçek yazdığınız için.          Yalan yanlış testis haberleri yüzünden.          Evet bunlar yüzünden, itici, gülünç ve inandırıcılıktan uzak olduğunuz için AKP yüzde 48 oyla başımıza geçti.           H H H          Bekir Coşkun efendi etrafında AKP'ye oy vereceğini söyleyen tek kişiye rastlamamışmış. Ay pek şaşırmışmış!          Kendi pek muhterem gazetesinde çalışan en az ON kişi tanıyorum AKP'ye oy veren! Üstelik Emin Çölaşan ve Bekir Coşkun'a inat! Yeni de değil. 3 aydır AKP'ye oy vereceklerini söyleyip duruyorlardı. Şoförden, çaycıdan, söz etmi-yorum, basbayağı meslektaşlarından söz ediyorum. Kendisi zahmet edip biraz or-ta ve alt kademede meslektaşlarıyla (tabii AKP'ye oy vermiş olanları meslektaşı addederse) oturup konuşsaydı, hangi fanusta oturuyorsa oradan biraz çıksaydı, "laik eş", "elit komşu", "Kemalist ahbap", "e-çavuş" "türban düşmanı fino" dörtge-ninden, beşgeninden çıksaydı görebilirdi bizzat çalıştığı kurumda BİLE kimler var, kimler yok.           Ama yoook! "AKP'li eşittir göbeğini kaşıyan, kıllı tüylü orangutanlardır" diye üretmiş ilkokul bir seviyesinde bir fikirimsi, dört aydır ha bire o tuhaf yaratığı aradığı için göremez tabii ki etrafındaki AKP çemberini.           Hiç öyle Deniz Baykal'ı günah keçisi yapıp Rodos'lara falan yüzmeye yollamaya kalkmayın.          Sandınız ki ettiğiniz hakaretlerden bir tek hakaretlerinizin hedefi etkile-necek. Sandınız ki "pis Türbanlı" dediğiniz zaman bir tek başı kapalılar sinirlene-cek, üzülecek.           Sandınız ki bikiniyle denize giren insanlar otomatik CHP'lidir ve yanın-dakine yapılan hakaretlerden etkilenmeyecek.          Bu yüzde 48'in yüzde 25-30'u gerçek AKP'liden geldiyse geri kalanı da komşusuna edilen hakaretlerden rahatsız olandan geldi, bunu da bilesiniz..           Hiç Baykal'a falan suçu atmayın. Kendi ellerinizle yaptınız. TUĞÇE BARAN/VATAN  2007-07-26  

yazı çok hoşuma gitti paylaşmak istedim yorumlarınızı bekliyorum...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkblood
    darkblood's avatar
    Erkek
    yaw ahmedim seni Allah gönderdi be!  Duygularıma tercüman olmuş bu yazı! alıntıda olsa iyi tespitlervar. yok hayır bunlar gerçeğin taaa kendisi! baykal olmasa  %46 almak akpnin ne haddine  :/ 

bilenle bilmeyen bir olur mu?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Güzel yazı, oldukça doğru sayılabilecek bir tespit.

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    andidit
    andidit's avatar
    Erkek

Çok hoşuma gitti Ağzına salık yazanın.Özelliklede şurası cuk oturmuş : Sandınız ki bikiniyle denize giren insanlar otomatik CHP'lidir

Boynumuz yiğit boynu, bükerse sevda büker.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmedmurad
    ahmedmurad's avatar
    Erkek
    bana bu yazı çok önceden geldi ama seçimlerden hemen sonra insanımız biraz asabi olunca açıkcası yazmaya korktum ve dün yazdım oradaki tesbitler çok hoşuma gittiği için paylaştım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    gerçekten güzel yazmış .. kalemine sağlık...   
    tespitleri gerçekten güzel olmuş..

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    tugce baran ya bu kadını seviyorum :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Hayret bu sefer sevgilimle surda tatildeyiz, evde kaldım,bilmemne amca sunu dedi, arkadasımla suraya gittk cinsnden yazı yasmamıs. Keske aklının yettigi bole kolay yoldan populer eden ablası ayse arman ın (millet abaza (bnde) sevior kmin kimle ne yaptıını seyretmeyi okumaı) ızınde dewm etse de cok sacmalamsa.

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    boraks
    boraks's avatar
    Erkek

gkhn759 katılıyorum pedlerden, donlardan, yataklardan, kucakta geçen patronaj ilişkisinden farklı bir tuğçe gördük :) bu kadın hiç bir bok... geçin bunun tespitlerini arkadaşlar.

bozuk saat bile günde iki kere doğruyu söyler ama bu kadın senede bir söylüyor işte... en basidinden köşesindeki fotoğrafına bakarsan sex and the city havasında

hoppacık bir tip olduğunu görürsünüz. yazıyı okumak zaman kaybı. 

ben durumu anlatan daha güzel bir şey söyleyeyim.

başımıza seçip seçip bunları getiren bu millet. biz sanki başımızdakileri seçen başka bir milletmiş gibi davranıyoruz. en büyük salaklığımız da orda zaten.evet ulen o milet işte bu millet.  der ferhan şensoy tansu çillerli demirel li dönemlerdeki bir gösterisinde... bu lafı neden söyledim.amacım Aziz Nesin gibi milletimi aşağılamak değil

ama ben  bu seçimlerdeki durumu 'insanlar hak edildikleri gibi yönetilirler ' lafından hareketle irdeliyorum. bizden adam olmaz kardeşim. biz okumak yerine şifahi

yolla beslenmeyi seçen, toplumda üzerine ölü toprağı serpilmiş gibi dolaşan karamsar tiplerin olduğu, bağrında sistemin çaktığı kazıklardan kurtulmaya çalışan, dedikodoyu allahına kadar yapan bir milletiz. riyakarlık seçimlerde dizboyu... heyt heyt bunları söylememe rağmen sinirli doluğum şu an itibariyle yine umudum var...

"her mihnet kabulüm yeter ki gün eksilmesin penceremden" diyen şair güzel söylemiş evet ama biz bu günleri evlatlarımıza nasıl yaşatacağız bu gidişle... yazımın 

şuraya kadar ki kısmı menfi görülebilir ama yine de şevkimiz kırılmamalı arkadaşlar... kurda, çakala rağmen "inadına inadına" yaşamalı kendimizi geliştirmeliyiz.  

son olarak; 

"kalbine ve yüreğine güven, çağını bil çağına yakış güzelliklerle yarış"

cem karaca nın "oğluma" adlı şarkısından...

gözlerin açıksa göreceksin! Kulağın sağır değilse duyacaksın! Ellerin kesik değilse uzanacaksın! UĞUR MUMCU
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmedmurad
    ahmedmurad's avatar
    Erkek
    sizleri bilmem ama ben bu yazıyı kime gönderdiysem beğendi ayrıca halkı kışkırtmada tahrik etmedi incitmede köşe yazarlarının payı çok büyük ayrıca bozuk saat bile olsa bu yazıda doğruyu göstermiş ben kendisini tanımam hiçbir yazısını okumadım ama eminim bu yazısında doğruları söylemiş
Toplam Hit: 1530 Toplam Mesaj: 10