Zifir - Orkun Uçar Ve Burak Turan
-
Kitap daha yeni çıktı ve en çok satanlar arasında :) Okumaya başladım ve ancak bitirince bıraktım. Fantastik/Korku/Aşk gibi bi kitap. Stephen King bu kitapta ölüyor (üstada saygı) :)
"
Kitabın Adı: Zifir
Yazar: Orkun Uçar ve Burak TuranCinler, insanlar, şeytanlar ve isyankar melekler zifiri bir savaşın eşiğinde! ...
Hacer-ül Esved’de gizlenen sır neydi? Amerikan askerleri Kabe’ye neden baskın yaptı? Papa ve Amerikan Başkanı Bush nasıl öldürüldü? Dünya insan kanına nasıl boğuldu? Cehennemde büyük savaş! Şeytanın orduları yeryüzünde savaşıyor. Karanlık çağlarda, insan öncesi dünyada yaşananlar! Kız Kulesi’nin altındaki sır neydi?
Satırlardaki heyecana kendinizi kaptırıp sayfaları yutarcasına okuyacaksınız!
http://www.altinkitaplar.com.tr/index.asp "
Aslında çok az kitap okurum hatta hiç okumam ama fuarda dikkatimi çekti ve 3-5 sf. kitabın başlarını okudum. Mükemmel bişey gerçekten. Herkese tavsiye ederim. 2. kitabın çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum :)
-
gri takımdan gökhan birdağ varmı bu kitaptada.sağol tavsiye için güzele benziyor...
-
:) Azazil var burda türü dejin (insan ve cinlerin bazı özellikleri olan bi türden)ve arkadaşı (iyi)cinlerden Ararath insanlardan Yüzbaşı Kenan ve manken Nil. Kahramanların doğa üstü bazı güçleri var. Özel kişiler yani. Şeytan var kötü melekler var. Her şey var süper bişey:) Bunun filmi yapılsa Yüzüklerin efendisi neymiş yanında...
Metal fırtınadan sonra bestseller olan bi kitabı daha...
-
turunc4u bunu yazdı:
-----------------------------
:) Azazil var burda türü dejin (insan ve cinlerin bazı özellikleri olan bi türden)ve arkadaşı (iyi)cinlerden Ararath insanlardan Yüzbaşı Kenan ve manken Nil. Kahramanların doğa üstü bazı güçleri var. Özel kişiler yani. Şeytan var kötü melekler var. Her şey var süper bişey:) Bunun filmi yapılsa Yüzüklerin efendisi neymiş yanında...
Metal fırtınadan sonra bestseller olan bi kitabı daha...
-----------------------------!0 numara bir kitaptır herkeze tavsiye ederım sardımı soluksuz 200 sayfa okuyabilirsiniz...