Zil Programı Okullar İçin Full
-
*Teneffüslerde müzik yayını yaptırmak için Winamp programınızdaki listenizden de çaldırma özelliği.
* Programı isterseniz belirleyeceğiniz bir saatte otomatik olarak kapatabilirsiniz.
* Sabah ve Öğlen toplanma zillerine dilerseniz öğrenci giriş zilinden farklı melodi atayabilirsiniz
* Ses kartınızı dilerseniz yalnızca Zil Programı kullanabilecek şekilde ayarlayabilirsiniz. Bu sayede bilgisayarınızda çalışma esnasındaki ortam sesleri amfiye yansımaz, Zil programı ayarlanmış zil saatlerinde otomatik olarak açar.* Program birçok müzik dosyası formatını desteklemektedir. Mp3, wav, midi gibi formatları melodi olarak seçip, çalabilirsiniz
* Programı dilerseniz bilgisayarın her açılışında otomatik olarak çalıştırabilirsiniz, veya belirleyeceğiniz bir saatte otomatik olarak kapatabilirsiniz.
* Hafta sonları veya Hafta içi olmak üzere dilerseniz zil ayarlarını düzenleyebilirsiniz.
* Müzik yayını belirleyeceğiniz bir saatte otomatik olarak açabilir veya Müzik yayını belirleyeceğiniz saatler dışında çaldırmayabilirsiniz.
* Zil olarak seçtiğiniz müzik dosyalarını dilerseniz tamamını ,dilerseniz belirleyeceğiniz süre kadar çaldırabilirsiniz.
* Kolay kullanımı ve fonksiyonelliği sayesinde daha birçok özellik sizi bekliyor.BUYRUN İNDİRİN
https://rapidshare.com/files/1643714081/Elvanzil.rar
-
bunun aynısını bende yazmıştım. dersaneye sattım programı. ama kaynak kodları nerde bulamıyorum bulursam paylaşacam zaten
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------bunun aynısını bende yazmıştım. dersaneye sattım programı. ama kaynak kodları nerde bulamıyorum bulursam paylaşacam zaten
-----------------------------paylaşırsan seviniriz üzerinde değişiklikler yapıp geliştirmeye çalışırız....
-
Programı beğendim.
Tamamen tesadüf olarak ilk BUG' ı yakaladım sanırım.
Hakkında'ya tıklayınca aşağıya liste açılıyor. Sen o listenin üzerindeki bir yere değilde hemen sol kenarına tıkla ekran nereye gidiyor bir bak bakalım.
http://g1203.hizliresim.com/v/p/3qy17.png