folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Zippo - The Marlboro Cowboy Man Face [Alınık]

Zippo - The Marlboro Cowboy Man Face [Alınık]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Weldox
    Weldox's avatar
    Erkek

http://www.ioffer.com/i/ZIPPO-Lighter-The-Marlboro-Cowboy-Man-Face-101480033

Başlıktada belirttiğim çakmak modelini almak istiyorum eğer bu işe uğraşan varsa pm atabilir

Yaptık bişiler.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

zevk meselesi tabii ki ama bence hiç de güzel bi seçim değil...

Yapay zeka, zeka değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

malboraya mail at ben çakmagımın üstünde reklamınızı taşımaya gönüllüyüm diye sana yollasınlar :|

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    bencede gayet güzel bir model ,ayrıca elimde A serisi Elvis için sınırlı sayıda özel üretilmiş bir model var , 150 TL ye bırakıyorum , düşünen olursa istanbul içi elden veya kargo ile şehir dışına gönderim yapabilirim.

dont think twice its all right
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Weldox
    Weldox's avatar
    Erkek

Lemuria bunu yazdı:
    -----------------------------
    bencede gayet güzel bir model ,ayrıca elimde A serisi Elvis için sınırlı sayıda özel üretilmiş bir model var , 150 TL ye bırakıyorum , düşünen olursa istanbul içi elden veya kargo ile şehir dışına gönderim yapabilirim.

Hocam zippolarda kalite farkı yoktur a serisi olması ocak ayında üretildiğini gösterir.Hayırlı satışlar

Yaptık bişiler.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Weldox bunu yazdı:

Lemuria bunu yazdı:

Hocam zippolarda kalite farkı yoktur a serisi olması ocak ayında üretildiğini gösterir.Hayırlı satışlar

Biliyorum hocam kalite farkı olmadığını , ürün özel üretimdir , meraklıları var , bende onlardan biriyim , şu an paraya ihtiyacım var benim gibi elvis hayranı ve zippo meraklısı olan arkadaş varsa satabilirim.

dont think twice its all right
Toplam Hit: 1623 Toplam Mesaj: 6