Zippo - The Marlboro Cowboy Man Face [Alınık]
-
http://www.ioffer.com/i/ZIPPO-Lighter-The-Marlboro-Cowboy-Man-Face-101480033
Başlıktada belirttiğim çakmak modelini almak istiyorum eğer bu işe uğraşan varsa pm atabilir
-
zevk meselesi tabii ki ama bence hiç de güzel bi seçim değil...
-
malboraya mail at ben çakmagımın üstünde reklamınızı taşımaya gönüllüyüm diye sana yollasınlar :|
-
bencede gayet güzel bir model ,ayrıca elimde A serisi Elvis için sınırlı sayıda özel üretilmiş bir model var , 150 TL ye bırakıyorum , düşünen olursa istanbul içi elden veya kargo ile şehir dışına gönderim yapabilirim.
-
Lemuria bunu yazdı:
-----------------------------
bencede gayet güzel bir model ,ayrıca elimde A serisi Elvis için sınırlı sayıda özel üretilmiş bir model var , 150 TL ye bırakıyorum , düşünen olursa istanbul içi elden veya kargo ile şehir dışına gönderim yapabilirim.
-----------------------------Hocam zippolarda kalite farkı yoktur a serisi olması ocak ayında üretildiğini gösterir.Hayırlı satışlar
-
Weldox bunu yazdı:
-----------------------------Lemuria bunu yazdı:
-----------------------------Hocam zippolarda kalite farkı yoktur a serisi olması ocak ayında üretildiğini gösterir.Hayırlı satışlar
Biliyorum hocam kalite farkı olmadığını , ürün özel üretimdir , meraklıları var , bende onlardan biriyim , şu an paraya ihtiyacım var benim gibi elvis hayranı ve zippo meraklısı olan arkadaş varsa satabilirim.