folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Zippo Hakkında Yardım

Zippo Hakkında Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Erkek

Arkadaşlar kısaca abim çinden geliyordu dedim zippo getir bana orjinal bir tane almış fakat uçağa almamışlar içini kendileri almış dışını abime vermiş şimdi bu çakmak ömür boyu garantili ya bu iç kısmını durumu anlatsam verirler mi ? :D Veya orjinal zippo iç kısmı satan varsa veya nerde bulabilirim yardımcı olurmusunuz?

Zamanı durduramazsın.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    casey bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaşlar kısaca abim çinden geliyordu dedim zippo getir bana orjinal bir tane almış fakat uçağa almamışlar içini kendileri almış dışını abime vermiş şimdi bu çakmak ömür boyu garantili ya bu iç kısmını durumu anlatsam verirler mi ? :D Veya orjinal zippo iç kısmı satan varsa veya nerde bulabilirim yardımcı olurmusunuz?

Ayni sey arkadasin basina geldi futbol macinda polis almsti halletti... nasilsn bu arada
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Erkek

ZoRKaYa bunu yazdı:
    casey bunu yazdı:

Ayni sey arkadasin basina geldi futbol macinda polis almsti halletti... nasilsn bu arada

nasıl halletmiş ama zippo umurumda o ayrı bir dert 2.si hediye bir nevi o ayrı bir dert.. Eyvallah seni sormalı sen nasılsın?

Zamanı durduramazsın.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

zipponun uçağa girişinde sıkıntı yok  3-4 taneden fazla olursa almıyorlar  büyük ihtimal öyledir. 1-2 taneye problem yok

ayrıca zippo gazı alınmıyor.

havalimanlarında el konulan hiç bir yasaklı maddeyi geri alamazsın alındıktan hemen ardından imha ya gönderirlerek imha ediliyor hocam bir bardak su iç :)

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:

zipponun uçağa girişinde sıkıntı yok  3-4 taneden fazla olursa almıyorlar  büyük ihtimal öyledir. 1-2 taneye problem yok

ayrıca zippo gazı alınmıyor.

havalimanlarında el konulan hiç bir yasaklı maddeyi geri alamazsın alındıktan hemen ardından imha ya gönderirlerek imha ediliyor hocam bir bardak su iç :)

hocam 1 adet kutusunda zippo yalan oldu işte acaba diyorum içini alabilir miyim veya zippo bayilerinden falan durumu anlatsam alabilirmiyim diye sordum

Zamanı durduramazsın.
Toplam Hit: 665 Toplam Mesaj: 5