Ziraat Bankası Online İşlem Kullananlar - (Rica)
-
arkadaşlar acilen ziraat bankası online işlemi olan bir arkadaştan yardım istiyorum.
konu şu , lenet bi ilçedeyim bir banka ve bir atm var, sadece 15 tl lik bir işlem yapmam lazım acilen.
benim online işlem ziraat yok vakıf var o da eft yi yarına gönderiyor.
velhasıl bir arkadaş iletişime geçerse onu arayıp bi kaç bilgi verip işi halletmek istiyorum.
bende ona vakıfbank dan eft yaparak ödeşmiş olacaz inşallah.hallederiz diyen arkadaş varsa pm den numarasını göndersin arayacam hemen..
işlem bitince yazarım konuyu silebiliriz diye.. teşekkürler. -
beyler bayanlar geçen yıl 10 Kasım 2012 de myblackworldweb müridimiz aynı konuyu açmış ve bende işini halletmiştim.
MustyKTE tarafından 21/Tem/13 23:51 tarihinde düzenlenmiştir
bugün benim duruma da aynen ışık hızı ile müdahale etti.
Kendisine teşekkürlerimizi iletiyoruz..
Geçen yıl ki konu :
http://www.tahribat.com/Forum-Ziraat-Bankasi-Kartima-1-Lira-40-Kurus-Gerekli-168054/ -
burdaki ibneliği bi yerde bulamıyorum ama Nedense burdakı Arkadaş ortamını adamlığı da başka yerde bulamıyorum #iyikivarsınıztbtailesi :)
Bu ruhu bozmadan devam muritler :P
-
MustyKTE bunu yazdı
beyler bayanlar geçen yıl 10 Kasım 2012 de myblackworldweb müridimiz aynı konuyu açmış ve bende işini halletmiştim.
Geçen yıl ki konu :
http://www.tahribat.com/Forum-Ziraat-Bankasi-Kartima-1-Lira-40-Kurus-Gerekli-168054/önemli değil hocam. ben senin şu anki durumunu iyi bilirim :) üstteki konuda gayet aynı durumu ben de yaşamıştım :)
şimdi orayla işim bitti neyseki artık Adana' da yım oh miss :)
-
Vay amk yolla ibanı yarın öbürgün yollarsın bana diyecektim :S
burdaki ortamı hiçbir yerde bulamazsınız keke ;)
hoş aldatıldım ve yardım konusu açtım ankaradakiler için ama sikleyen olmadı amk.
-
myblackworldweb bunu yazdıMustyKTE bunu yazdı
Geçen yıl ki konu :
http://www.tahribat.com/Forum-Ziraat-Bankasi-Kartima-1-Lira-40-Kurus-Gerekli-168054/önemli değil hocam. ben senin şu anki durumunu iyi bilirim :) üstteki konuda gayet aynı durumu ben de yaşamıştım :)
şimdi orayla işim bitti neyseki artık Adana' da yım oh miss :)
ben 2 yıldır malesef burda görev yapıyorum , sadece ziraat var burda ve benim maaş hesabım vakıfbank :D
-
SweetyVolty bunu yazdı
Vay amk yolla ibanı yarın öbürgün yollarsın bana diyecektim :S
burdaki ortamı hiçbir yerde bulamazsınız keke ;)
hoş aldatıldım ve yardım konusu açtım ankaradakiler için ama sikleyen olmadı amk.
eyw hocam
-
Hacı olay nedir çözdün mü?
Ziraat online işlem şeysi yok ama yardımcı olabilceğimiz bir durum varsa yapalım?
-
AnaMuhalefet bunu yazdı
Hacı olay nedir çözdün mü?
Ziraat online işlem şeysi yok ama yardımcı olabilceğimiz bir durum varsa yapalım?
eywallah hocam , ben mahrumiyet bölgesinde olduğum için yapamadım.
bi işlem vardımyblackworldweb halletti sağolsn -
tam yardım edecektim olaya müdahale edilmiş :)
-
sezeruludag bunu yazdı
tam yardım edecektim olaya müdahale edilmiş :)
+1