folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Ziraat Bankası Ya Da SGK'da Çalışan..



Ziraat Bankası Ya Da SGK'da Çalışan..

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavii
    mavii's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Mayıs/2012
    Erkek

    Dedem şiddet gördüğü için eşinden boşandı ve engelli durumunda.. Eski eşinin vefat eden eşinden maaş aldığını tahmin ediyorum.. Aynı Zaman'da biz de sürekli nafaka ödüyoruz. Dedeme bu kadar kötü davranan birisine nafaka ödemek Zoruma gidiyor. SGK ya da ziraat bankasında çalışan var ise vereceğim hesap numarasına eski eşinden maaş alıp almadığını öğrenmek istiyorum. Bana herhangi bir resim, evrak verilmesine gerek yok bakan kişiyi de zor durumda bırakmak istemiyorum. Eğer maaş yatıyor ise nafaka için dava açıcam.. Bu konuda yardım edebilecek var mı?

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Eylül/2005
    Erkek

    nafaka alıyor olsaydı mahkeme bunu dikkate alırdı diye düşünüyorum... istersen mahkemeye ver. mahkeme istesin evrakları. yoksa mahkemeyi kaybeder masrafları ödersin


    İmzalamazsam ne olcak?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavii
    mavii's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Mayıs/2012
    Erkek

    dedemle evlendiği zaman vefat eden eşinden aldığı dul maaşı düşmüş oluyor.. Boşandıktan sonra başvuru yaparsa o maaşı tekrar alabiliyor.. O maaş bizim nafakadan yüksek olduğu için aldığı kaantindeyim.. Mahkeme uzun sürüyor ve sürdüğü zamanlarda da nafaka ödemek gerekiyor.. Ben sadece alıp almadığını bilmek istiyorum eğer alıyorsa konuşup artık nafaka ödemeyeceğimi söyleyeceğim.. Almıyorsa zan altında da bırakmak istemiyorum. Aldığını bilirsem mahkemeye gidip maaş aldığı kaatindeyim araştırın diyebilirm ve korkum olmaz mahkeme masrafları vs..

Toplam Hit: 949 Toplam Mesaj: 3
sgk ziraat nafaka