folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ziraat Hesap Numaramı Anlıyamama Durumu

Ziraat Hesap Numaramı Anlıyamama Durumu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

başlık biraz saçma oldu idare edin şimdi arkadaşlar ben hesap numaramı öğrenmek için internetten giriş yaptım hesapların olduğu bölüme geldiğimde şöyleydi

0000-00000000-0000

ilk dört rakam şube kodu sonrakiler hesap numarası desek neden bir tire daha var ve sonra 4 rakam daha geliyor üstelik ortadaki 8rakam benim müşteri numaram hesap numarasıyla müşteri numarası aynımı oluyor

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek
    dead_march bunu yazdı

başlık biraz saçma oldu idare edin şimdi arkadaşlar ben hesap numaramı öğrenmek için internetten giriş yaptım hesapların olduğu bölüme geldiğimde şöyleydi

0000-00000000-0000

ilk dört rakam şube kodu sonrakiler hesap numarası desek neden bir tire daha var ve sonra 4 rakam daha geliyor üstelik ortadaki 8rakam benim müşteri şifrem hesap numarasıyla müşteri şifresi aynımı oluyor

hocam ilk 4 rakam şube kodu. sonraki 8 rakam hesap numaran son 4 rakamda hesap türü 

5001 tl hesabı 

5002 döviz hesabı

5003 devlet kredi burs hesabı

Müşteri şifresi ile hesap numarası aynı olmaz hocam bence biran önce değiştir :D

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    furkiak bunu yazdı
    dead_march bunu yazdı

0000-00000000-0000

ilk dört rakam şube kodu sonrakiler hesap numarası desek neden bir tire daha var ve sonra 4 rakam daha geliyor üstelik ortadaki 8rakam benim müşteri şifrem hesap numarasıyla müşteri şifresi aynımı oluyor

hocam ilk 4 rakam şube kodu. sonraki 8 rakam hesap numaran son 4 rakamda hesap türü 

5001 tl hesabı 

5002 döviz hesabı

Müşteri şifresi ile hesap numarası aynı olmaz hocam bence biran önce değiştir :D

hocam 3 tane hesabım var 3ündede ortadaki 8 harf müşteri numaram şifrem deil buarada numaram özür diliyerek düzeltiyorum

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek
    dead_march bunu yazdı
    furkiak bunu yazdı
    dead_march bunu yazdı

0000-00000000-0000

5001 tl hesabı 

5002 döviz hesabı

hocam 3 tane hesabım var 3ündede ortadaki 8 harf müşteri numaram şifrem deil buarada numaram özür diliyerek düzeltiyorum

hocam zaten müşteri numarası tektir. yani o ortadaki numara hiç değişmez istediğin kadar hesabın olsun hesapları birbirinden ayıran sonlarındaki tl usd kredi burs vs oluşu bunun dışında. birden fazla tl hesabı açılabiliyormu bu konuda bilgim yok ama açılıyorsa sanırım şube kodu farklıdır.

yani 1111-0000000-5001 şeklinde birbirinin aynı hesap olmaz olamaz diye düşünüyorum :D

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    ilk4u sube kodu sonraki 8 hane musteri kodun (internet subesine giris kodun ayni zamanda) sonraki 4 de hesap numarandir. (ilk hesabin 5001, bi hesap daha actir onun da 5002 olur sirayla gider)
Toplam Hit: 1434 Toplam Mesaj: 5