Ziraat Hesap Numaramı Anlıyamama Durumu
-
başlık biraz saçma oldu idare edin şimdi arkadaşlar ben hesap numaramı öğrenmek için internetten giriş yaptım hesapların olduğu bölüme geldiğimde şöyleydi
0000-00000000-0000
ilk dört rakam şube kodu sonrakiler hesap numarası desek neden bir tire daha var ve sonra 4 rakam daha geliyor üstelik ortadaki 8rakam benim müşteri numaram hesap numarasıyla müşteri numarası aynımı oluyor
-
dead_march bunu yazdı
başlık biraz saçma oldu idare edin şimdi arkadaşlar ben hesap numaramı öğrenmek için internetten giriş yaptım hesapların olduğu bölüme geldiğimde şöyleydi
0000-00000000-0000
ilk dört rakam şube kodu sonrakiler hesap numarası desek neden bir tire daha var ve sonra 4 rakam daha geliyor üstelik ortadaki 8rakam benim müşteri şifrem hesap numarasıyla müşteri şifresi aynımı oluyor
hocam ilk 4 rakam şube kodu. sonraki 8 rakam hesap numaran son 4 rakamda hesap türü
5001 tl hesabı
5002 döviz hesabı
5003 devlet kredi burs hesabı
Müşteri şifresi ile hesap numarası aynı olmaz hocam bence biran önce değiştir :D
-
furkiak bunu yazdıdead_march bunu yazdı
0000-00000000-0000
ilk dört rakam şube kodu sonrakiler hesap numarası desek neden bir tire daha var ve sonra 4 rakam daha geliyor üstelik ortadaki 8rakam benim müşteri şifrem hesap numarasıyla müşteri şifresi aynımı oluyor
hocam ilk 4 rakam şube kodu. sonraki 8 rakam hesap numaran son 4 rakamda hesap türü
5001 tl hesabı
5002 döviz hesabı
Müşteri şifresi ile hesap numarası aynı olmaz hocam bence biran önce değiştir :D
hocam 3 tane hesabım var 3ündede ortadaki 8 harf müşteri numaram şifrem deil buarada numaram özür diliyerek düzeltiyorum
-
dead_march bunu yazdıfurkiak bunu yazdıdead_march bunu yazdı
0000-00000000-0000
5001 tl hesabı
5002 döviz hesabı
hocam 3 tane hesabım var 3ündede ortadaki 8 harf müşteri numaram şifrem deil buarada numaram özür diliyerek düzeltiyorum
hocam zaten müşteri numarası tektir. yani o ortadaki numara hiç değişmez istediğin kadar hesabın olsun hesapları birbirinden ayıran sonlarındaki tl usd kredi burs vs oluşu bunun dışında. birden fazla tl hesabı açılabiliyormu bu konuda bilgim yok ama açılıyorsa sanırım şube kodu farklıdır.
yani 1111-0000000-5001 şeklinde birbirinin aynı hesap olmaz olamaz diye düşünüyorum :D
-
ilk4u sube kodu sonraki 8 hane musteri kodun (internet subesine giris kodun ayni zamanda) sonraki 4 de hesap numarandir. (ilk hesabin 5001, bi hesap daha actir onun da 5002 olur sirayla gider)