folder Tahribat.com Forumları
linefolder Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
linefolder Zıvana-2 Her Başlangıç Bir Sona Gebedir (Yazmaya Başladım)

Zıvana-2 Her Başlangıç Bir Sona Gebedir (Yazmaya Başladım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Merhaba canlar, Telefondan yazıyorum hatam olursa affola. Birincisini yazıp kenara attığım Zıvana isimli uzun soluklu hikayenin ikinci devam kitabını kaleme almaya başladım. Ilk kitapta birinci ağızdan hikayenin kahramanı Yaman anlatıcı ve tek özneydi ama ikinci kitapta ikinci ve üçüncü tekil şahısların ağzından aynı hikayeyi farklı bir perspektiften sunacağım. Kişiliğini matruşka gibi içiçe geçmiş olan Yaman'ın akıl tutulmaları, sürekli ayni rüyayı görmesi, hafızasında ki kara delikler ve ilk kitapta ki tüm soruların cevaplarını bulabileceksiniz. Beni tekrar kağıda kaleme ne itti? Bostancı gösteri merkezine yakın bir iş buldum ve geceleri çalışıyorum. Gündüzleri de uyumak alışkanlığım olmadığından uykusuzluğumu bedenimde ki zehirini kağıda dökmek istedim. Bu gece bostancı gösteri merkezine yakın olan varsa buyursun gelsin, sınırsız çay ve sohbet var....

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

hadi kardeşim. Allah utandırmasın..

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ilk kitabı nerden bulurum ? pdf filan varmı acaba ? 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ElizaBeTH bunu yazdı

ilk kitabı nerden bulurum ? pdf filan varmı acaba ? 

ilk kitabın baskı işi var, bir iki kitabevi ile görüşmekteyiz. sonuç alamazsak tanıdığımız bir matbaacı vasıtası ile basabiliriz veya tüm bunları bir kenara koyup kitapların örnek çıktılarını kitaplığıma koyarım...

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Kısaca okuyamazsınız diyorsun

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

müdür ilk kitabı hedıye edıcektın bana ne oldu :D

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
Toplam Hit: 665 Toplam Mesaj: 6