Zıvana-2 Her Başlangıç Bir Sona Gebedir (Yazmaya Başladım)
-
Merhaba canlar, Telefondan yazıyorum hatam olursa affola. Birincisini yazıp kenara attığım Zıvana isimli uzun soluklu hikayenin ikinci devam kitabını kaleme almaya başladım. Ilk kitapta birinci ağızdan hikayenin kahramanı Yaman anlatıcı ve tek özneydi ama ikinci kitapta ikinci ve üçüncü tekil şahısların ağzından aynı hikayeyi farklı bir perspektiften sunacağım. Kişiliğini matruşka gibi içiçe geçmiş olan Yaman'ın akıl tutulmaları, sürekli ayni rüyayı görmesi, hafızasında ki kara delikler ve ilk kitapta ki tüm soruların cevaplarını bulabileceksiniz. Beni tekrar kağıda kaleme ne itti? Bostancı gösteri merkezine yakın bir iş buldum ve geceleri çalışıyorum. Gündüzleri de uyumak alışkanlığım olmadığından uykusuzluğumu bedenimde ki zehirini kağıda dökmek istedim. Bu gece bostancı gösteri merkezine yakın olan varsa buyursun gelsin, sınırsız çay ve sohbet var....
-
hadi kardeşim. Allah utandırmasın..
-
ilk kitabı nerden bulurum ? pdf filan varmı acaba ?
-
ElizaBeTH bunu yazdı
ilk kitabı nerden bulurum ? pdf filan varmı acaba ?
ilk kitabın baskı işi var, bir iki kitabevi ile görüşmekteyiz. sonuç alamazsak tanıdığımız bir matbaacı vasıtası ile basabiliriz veya tüm bunları bir kenara koyup kitapların örnek çıktılarını kitaplığıma koyarım... -
Kısaca okuyamazsınız diyorsun
-
müdür ilk kitabı hedıye edıcektın bana ne oldu :D
Toplam Hit: 665 Toplam Mesaj: 6