Zombie Attacker! (Botnet Arıyanlara)
-
Basit 1 Botnet ağımı kurmak istiyorsunuz ?
Bu program size göre ;)
NoT: DETAYLI AÇIKLAMASI İÇİNDEDİR! Burda uzun uzadıya anlatmak istemedim.Çünkü çok detaylı :)
DownLoad : http://rapidshare.com/files/92809602/ZomBie_AttacKer.RaR.html
NOT: Program tarafımdan antilerden geçirilmiştir ve herhangi bir zararlı nesne ye raslanamamışdır.(Rahatlıkla kullanabilirsiniz)
Selametle..aLıntıdır..
-
kullanan var mı _?
-
Şahsen Alıntıysa Kullanmam.
-
bunu kullanan bot net yapayım derken kendi bot olur :D
-
aynen snde botnete dahil olursun walla :D
-
Botnet için programa değil, linux'a ihtiyaç duyulur. Bu tip programlar isko ve türevlerinin kullanabilmesi için yazılmış :)
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------
Botnet için programa değil, linux'a ihtiyaç var. Bu tip programlar isko ve türevlerinin kullanabilmesi için yazılmış :)
-----------------------------
siko linux kullansın ben işi bırakıcam çok ciddiyim
bunun haricinde şunuda eklemek isterim birçok tehlikeli ddos programı linux üzerinde basit perl scriptlerle yazılıyor linux ve unix türevleri yapısı itibariyle çogunlukla perl'ü default destekler buda saldırgan için(artık hackermı dersiniz script kiddy mi bilemem) çok önemli birşeydir linux serverlar windowsun aksine farklı tür ve sürümlerde kütüphane ve sistemlere sahip olduklarından dolayı herhangi bir program sorun çıkartabilir...ama core perl gayet basit ve ciddi bir ddos saldırısı için gerekli fonksiyonları taşıyan bir kütüphanedir....
Demek istedigim arkadaşlar bu iş botnet'i pcye indirmekle olucak birşey degil hem tek pcyle 100 pcylede saldırı olucak iş degil sizin girdiniz-çıktınız belli serverlarınki belli
bunları neden anlattım bırakın zombiemiş botnetmiş oturun ddosun yapısını şusunu busunu inceleyin inanın basit bir saldırı scripti yazmanın basitligini görürsünüz
sonrada abi içinde virüs var trojen var çalışmıyor olayına girmezsiniz olur biter -
Virs .)
-
daha pc ye indiremedim bile :)
Toplam Hit: 3541 Toplam Mesaj: 9