folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Zone - H Kayıtları

Zone - H Kayıtları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkteam
    turkteam's avatar
    Erkek

Zone- H kayıtları niçin alınır ve bu site hackerların kendini ispatlamaları için açılmış bir site midir ? Ben biliyorum ki yeni başlayanlar için bir ispat yeri ? asıl mesele hakkında üstadların bilgi vermesini istiyorum.

İspat için mi ?

Yoksa alınan kayıtlardan sistemlerinin açıklarının kapatılması için mi ?

Ev Yapacaksan Betondan, Kız Alacaksan Japondan Al..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    ispat + kendini kanıtlama + şu kadar site hackledim bakınız şeysi. güvenlikle alakası yok
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

alt tabaka için ego tatmin merkezi, üst tabaka için delil-kanıt mirror servisi. güvenilir mi? güvenilirdi :)

kendinize ayığ olunuz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CodeCryer
    CodeCryer's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

ilk yediği indexten sonra zone dikiş tutturamadı

türk insanıbirşeye inanmak için ya gözüyle görecek yada zoneye bakacak yoksa inandıramzsın video da ss de işe yaramaz zonen olacak 

CodeCryer derki "Tecavüz kaçınılmazsa benide çağırın aq"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Zone, delildir...

Çünkü normal bir makinada ben microsoftu bile hacklenmiş gösteririm hiç sorun değil...

Kesinlikle güvenilir değildir, özellikle türkler işin içine girdikten sonra, kanka olan kaydını sildirmektedir...

Bakınız : Tahribatın Cybera, attığı index...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek

http://www.zone-h.org/   bu siteden gerisi yalan. 

ama ipneler urlde carcurt.php?id=23 v.s olunca mirror vermyolar.

hatta ben 5-6 tane meta ile yönlendirme yapmıştım sadece bir tanesinin mirrorunu onayladılar :D

Türk sitelerine gelice çoğu kolpa hiçbirini kullanmadım...

Genelde index atmam. http://cartcurt.com/heykid.html upload ederim. diyelim bu site daha önce zone-h dan mirroru alınmış gider heykid.html i silerim. :D Türk  sitelerden mirror almam hiçbirine güvenmiyorum. 

Kendine özgü fikir ve görüşü olmayıp, sadece başkalarının ağızlarının içine bakarak yorum yapabilmek nasıl bir duruştur, nasıl bir kişilik profilidir hiç anlayamamışımdır.
Toplam Hit: 1193 Toplam Mesaj: 6