folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Zone-H"Te Problem War Bi Bakarmisniz :(

Zone-H"Te Problem War Bi Bakarmisniz :(

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek
    arkadaslar ben deface ettigim birkac siteyi zone-h e kaydetmek istiorumda. Attack notification buraya girdikten sonra defacer yerine kendi nickimi yazıorm site adresi falan weriorm we iste asagidaki seyleri secip gondere basiorm. we ana sayfaya tekrar geri gelio on hold bölümünde kendi deface ettigim siteyi gördüm ama acaba ne zaman normal olarak kabul edilir 1 gündür bekliorumda hala on hold malesef yada bi problemmi war acaba.. :)) bide 6 ay once deface edilmemis olmasi lazim ya onuda kontrol ettim bi sorun yok. ..

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    adminler ne zaman eklerse ozaman :) birde evet 6 ay içinde hac edilmisse kabul edilmiyor..

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek
    aga tamam bende biliorum bu kurallarida ayni anda 5 site bildirdim 2 tanesini aldilar sadece :((( diyer 3 taneside ne geri alindi nede daa önceden fdeface edildi :)))

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    O da adminlerin ipneliği :)

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
Toplam Hit: 1422 Toplam Mesaj: 4