Zonguldak"Da Yaşayanlara İş Fırsatı [5 Anketör Aranıyor]
-
Müridler Zonguldakda yaşayan anket yapabilecek ve paraya gerçekden ihtiyacı olan arkadaşlarla yarın irtibata geçip onların Zonguldakdaki her Anket için görevlendirmesinde aracılık yapıorum ve müridlerin cebi para görsün istiyorum..
Güvenilirsiniz hepiniz ondan şüphem yok ama bu anketleri yaparsanız gerçekden iyi paralar kazanabilirsiniz onaylanan anket başına..
Anketin konusunu bilmiyorum yarın öğreneceğim.Ben eskiden Zonguldakda okuduğum için beni aradılar ve böyle böyle bir iş var dediler..
ANKET KONUSUNDA BEN YAPARIM DİYENLER VARSA TELEFON NUMARAMI VEREYİM ARASINLAR YARINA KADAR HABER GEREKLİ BUNUDA BELİRTEYİM.
-
dersane olmasaydı yapardım :S
-
nostalji yaptım lan zamanında yapmıştım bu işi, zor - kolay - eğlenceli - berbat bir iştir =))
firma güvenilir ise kaçırmayın derim, her türlü günlük kotanızı doldurursunuz rahat =))
-
Müridler numaramı msn listesinde Tbt müridi olan kişiler rahatça bulabilir diye düşünüyorum ve çalışmak isteyecek müridlerin aramasını bekliyorum...
-
benım zaten ısım var hocam ben yapamamda yapıcak elemanlar bulabılırım bı ıhtımal :|
-
Sen paradan haber ver hoca ben çalışıyorum ama fiyat tatminse sana çalışacak birilerini ayarlayabilirim.Ama fiyat iyi olmalı ve parayı alırken sıkıntı olmamalı..