ZOOM ADSL MODEM
-
Adsl e geçik diye sevinmiştik ama hevesimiz kursağımızda kaldı.Link ışığı sabit yanıyor ve tüm ayaraları yaptık dns numaralarını 212.156.4.1 ve 212.156.2.70 olarak ayarladık ve diğer tüm ayarları yaptık nacak ne hikmetse bi türlü bağlantımız gerçeklemedi.Ya neyi atlamış olabilir ya da eksik nerde?
-
zoom sa mail ver dökümanı atayım sana
-
yok be abi dökümanlar bende de var 50000 şey denedim hiç biri bi işe yarmıyo ne biçim iş bu delirdim ya....
-
walla bende bugün aldım modemi alcatel bende zoom ,zoom diyodum bi bok diil zoom yaaa abi ben hiç bir ayar filan yapmadım taktım açtım şifre kulllanıcı adı diğerlerini alcatel sağolsun halletti ve banada ayarları oynamama olanakta tanımıyo dns no filanda istemedi 12 kb/sn veri çekiyorum senin modemde bişey olabilirmi acaba bende ilk dandik bi modem aldım bi işe yaramadı gittim sonra alcatel aldım 1 numara bu modem telekomun altyapısındada zaten alcatel modem kullanılıyormuş alcatelin ölüsü yeter zooma ilk başta ben zoomu accayip tutuyodum ama sağlam kaynaklardan öğrendim corcess apache"den farkı yokmuş
-
tüm ayarları sil...
kullanıcı adı necro@ttnet
şifre 123456
vpi 8
vci 35
Encapsulation pppoe llc
ayarları kaydet tamam..
dns ip ayarları filan hiç karıştırma!!!!!
başka hiç bir ayarla uraşma hallolur.. -
bak muhakkak bi program wardır adsl modemin driverından çıkan. ordan ppp over atm yi deil ppp over ethernet i seç. ben o yüzden 2 hafta bağlanamamıştım
-
adsl ye gectin ama 256k lıgı kablonetin 64k lıgından yawaş Zoom sa modemin biraz performası yukselmesi icin zaman geçmesi lazım ...
Toplam Hit: 2680 Toplam Mesaj: 7