Zoom Adsl Modem Sorunu
-
_im di zoom adsl modem var elimizde 1 usb bir ethernet baglant1s1 yapilabiliyor kullandimiz modem her ikisinide kulanmam1za izin veriyor katalog bilgisi öyle diyor..... yaln1z bunun nas1l yapilacag1 konusunda bilgisi olan varmii biz ayr1 ayr1 baglanabiliyruz ama ikisini kullanam1yoruzzz yan1 hem usb hem ethernetttttt...
-
şimdi her ikisinin kullanıma izin vermesi ayrı her ikisinin aynı anda kullanımına izin vermesi ayrı
-
ikisini bir anda kullanmaktan kastın ne =)
iki girişi desteklemesi şöyle olaylarda kullanmak içindir :. normal pc'ye usb ile bağlarsın. ethernet çıkışlı wireless dağıtıcılarını da modeme ethernet girişinden bağlarsın. wireless yoksa ethernet yada usb birini bağlaman yeterli.
-
ben bu adsl modemin her biki çıkısınıda kullanmak istiyuorum. bir makina usb kullansın bir makina ethetneti kullasın onu istitorum. benim bunu yapmam için kablolama yeterlimi yani sadece kablo ile çözzülürmü bu iş yoksa ayrıyetten bir ayarmı yapmam gerekiyor
-
haa dai sen tek modemi iki pc ye baglamak mı istiosun ?
wala denemedim ama mantıken çalışması lazım. birini ethernet diğerini usb den sanki tek birini bağlıyormuş gibi ayrı ayrı bağla. iki makinayada ayrı ayrı tanıt vsvs. kendi usb de ethernet kabloları işini görür. ama çalışırmı denemeden bişi diemem..
-
mrb.aynı modemi kullanıyorum kendi pc ne modemi kur usb den çalışacak şekilde diğer pc de modemin eternet kartından çıkış al bağla sorunsuz çalışır
-
Ne ugrasiyon haci ethernetten bagla ikisinede cikisa switc at olsun bitsin .
-
Zyxel alın kardeşim harika bir modem şimdiye kadar tavsiye ettiklerimde hiç sorun çıkmadı telekomun onayladığı ve sitede yayınladığı 2 markadan biri alacaklar bilginize biraz tuzludur ama sorun yaşatmaz