folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Zoom Adsl X5 Arayuz Sorunu

Zoom Adsl X5 Arayuz Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

Modemin Arayüzüne ( 10.0.0.2 ) baglanamıyorum ya sadece kendi agımdaki bilgisayardan baglanamıyorum ama komsuya gidip takıorm orda calısıo girio herseyi yapılıo zaten ayarlarıda orda yapıorm :D

işte nasıl düzelir bu firmware upgrade fln mı lazım ?

Model : 5554

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    aletin arkasında reset tusu vardır igne ıle bır kac sok cıkar:D sonra modemı kendı bılgısayarında kur.. ( kullanıcı adı: admin pass: zoomadsl ) dır: 10.0.0.2 dende modemı ayarlarını degısebılırsın hoca
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Hocam kendi makinanla ilgili bir problem olma ihtimali yüksek, elle ip flmn verdiysen onları bi iptal edip öle dene...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    Martech bunu yazdı:
    -----------------------------
    aletin arkasında reset tusu vardır igne ıle bır kac sok cıkar:D sonra modemı kendı bılgısayarında kur.. ( kullanıcı adı: admin pass: zoomadsl ) dır: 10.0.0.2 dende modemı ayarlarını degısebılırsın hoca
    hacı resetledim de böle oldu zaten çözüm diil o :S

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:
    Hocam kendi makinanla ilgili bir problem olma ihtimali yüksek, elle ip flmn verdiysen onları bi iptal edip öle dene...
    hyr rene abi otomatik ya :S anlamadım bnde :S

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

ethernet karti driverini kaldir tekrardan kur

sorunun cozulecektir

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PowerfuL
    PowerfuL's avatar
    Erkek
    192.168.1.1 yazıp dene bakalım
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Sorun tabiki senin sisteminden kaynaklanıyor. Bunun 2 nedeni var:

1-Senin pc de yada arada iletişimi sağlayan kablon ile ethernet kartından kaynaklanan sorun olabilir. Bunu denemek için başka bir modem al ve onu kurmayı dene. Eğer bu modem de çalışmıyorsa artık sistemini kontrol etmen gerekiyor. Yok bu modem çalışıyorsa nedeni 2. nedendir.

2-Çok saçmada olsa bazı modemler ilk takıldıkları sistemde yada belli bir müddet sonra o sistemde uyuşmazlık yaşar ve o sisteme entegre olamaz ve çalışmaz. Bu konu hakkında da destek almak için Zoom un müşteri hizmetleri yetkilisi ile irtibata geç. Modemi aldığın yer bunu bilmeyebilir, mutlaka çağrı merkezi yada Türkiye disbirütörü...

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    EmiRReiS bunu yazdı:

Sorun tabiki senin sisteminden kaynaklanıyor. Bunun 2 nedeni var:

1-Senin pc de yada arada iletişimi sağlayan kablon ile ethernet kartından kaynaklanan sorun olabilir. Bunu denemek için başka bir modem al ve onu kurmayı dene. Eğer bu modem de çalışmıyorsa artık sistemini kontrol etmen gerekiyor. Yok bu modem çalışıyorsa nedeni 2. nedendir.

2-Çok saçmada olsa bazı modemler ilk takıldıkları sistemde yada belli bir müddet sonra o sistemde uyuşmazlık yaşar ve o sisteme entegre olamaz ve çalışmaz. Bu konu hakkında da destek almak için Zoom un müşteri hizmetleri yetkilisi ile irtibata geç. Modemi aldığın yer bunu bilmeyebilir, mutlaka çağrı merkezi yada Türkiye disbirütörü...

bi kaldırıp kuriyim düzelmezse zaten zoom teknik servisini arıcam ya 1 haftadır deli oldum modemi kapatıp acmaya götüm korkar oldu yaw !

Toplam Hit: 2829 Toplam Mesaj: 9