folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Zoom Modem 8 Mb Kadar İnternnette Neden 4128 Sösterir Sorun Nerde Anlayan Arkadaşlar Yardım

Zoom Modem 8 Mb Kadar İnternnette Neden 4128 Sösterir Sorun Nerde Anlayan Arkadaşlar Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

zoom%20x5%205654

arkadaşlar 8 mb kadar ttnet in 15 gb kotalı kotayı aşınca 512 kb düşen tarifeyi kullanıyorum şimdiye kadar 8 mb görmedim 5 mb aşamadım acaba sorun modemden mi kaynaklanıyor yoksa hatta mı bir sorun var anlayan arkadaşlar bir bilgi verirse sevinirim

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

sorun sende deil ttnetin ibneliğinde.

orada sana 8mbit internet vaad etmiyor.

8mbit'e kadar diyor, yani bu 2de olur 4 te olur o ara santral cıkışı neyse onu alırsın max 8'e kadar

Amphetamine Logic.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

resim görünmüyor tekrar upload ettim ama 4 mb gecemedim modemde bir terslik var sanki ben modemden şüpeleniyorum biraz arada 87 mb yada 7 mb görmesi gerekir

zoom%20x5%205654zoom%20x5%205654

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aluine
    aluine's avatar
    Erkek

Santraldan 4mb lik hat vermişler sana. Ara netlimitsizdeyim 8mb hata geçirin de tehdit et falan hallolur hoca. İyi şanslar :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    venom88
    venom88's avatar
    Erkek

Her zaman yaptıkları bişey ara ttneti saydır sizin yapçanız işinde sizinde ...

Venom88 burdaydı.[Cevapını duymak istemeyeçeğin soruları sorma,sormak istemiçeğin sorulara cevap arama]
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Keşke netlimitsiz alırken sözleşmeyi güzel okusaydın.Sana orada 8mbit demiyor 8mbit e kadar diyor.Türktelekomu altyapısı genelde en boktan bakır kablo olduğu için santrale yakın değilsen 8mbit gelmez.Arayıp getirtsen bile bu sefer sürekli bağlantı kopması falan yaşarsın

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

modeminde sorun yok arasanda bişi deişmez telefonla aranıp aa ne güzelmiş bana 8mbit net verecekler hemen geceyim diyip sözleşme okumazsanız veya sözleşmeyi elinize alıp ordaki maddeleri siktir edip direk imzalarsanız bi hak iddaa etmeye hakkınızda olmaz.Adamlar sana biz 8mibte kadar net veririz o ara sana ne denk gelirse diyor, santrale yakınsan 8mbit'e belki ulaşırsın. Beni arayan karıyı göt etmiştim 8mbit değil 8mbite kadar insanları kandırmayın demiştim o da tabi orası öyle hemen kontrol edeyim aa santrale 170m uzaklıktasınız cok sanslısınız size 8mbit gelebilir demişti

Amphetamine Logic.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

ben bir arayıp sorayım yinee degişen birşey olacakmı bir kere olsun 8 mb göreyim yoksa gözüm acık gidecek ayrıca santralden uzaklıgı konusuna gelince kilometrelerce uzaklıkta bu bahane degil 16 mb salsınlar 8 gelsin arada

bu arada 15 gb  gectim düşen inen bişi yok hız sabit ve stabil devam ediyor

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

hattın uzaklıgına bahane buldular işi inada bindirim standart 8 mb limitsize gececem cemkirip duracam pushlara böle giderse bakım

Toplam Hit: 1316 Toplam Mesaj: 9