folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Zula‘Yı Oynadınız Mı ?

Zula‘Yı Oynadınız Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

Türk yapımı mmofps oyunu Zula'yı oynadınız mı ? Üsküdar sokakları map'ini çok beğeniyorum. Deli gibi çatışıyoruz çok zevkli. :)

25 TL'ye silah aldım, destek amaçlı. Sizde yapın da geliştirsinler kendilerini, inşallah karıya kıza yemez paralarımızı asdasd :D

Türk sonuçta :D

Eyvallah.

Edit : PC'yi çok yormuyo, grafikleri falan da iyi, oyun gayet zevkli ve oynanabilir. CS'den klavyede de yabancılık çekmiyosunuz.

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

oynamaz mıyız. :) 

3d game studio ile yapıldı.

kabus22 ve süpercan ın yapımcılarından. 

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Wolfteam mi ne vardı Çocukların oynadığı ona çok benziyor. YouTube videolarına bakabilirsiniz. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekkeli
    Tekkeli's avatar
    Erkek

http://www.zulaoyun.com/indir 

Burdan indirsek sıkıntı çıkmaz dimi?

Köpeklerin kardeşliği aralarına kemik atılana kadardır. Mevlana Celaleddin-i Rumi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek
    mRBerkay bunu yazdı

Kabus22 'yi oynamıştım. Güzel oyundu.

Hiç MMO oynamam ben. Direkt tarayıcı üzerinden oynayabiliyor muyuz? 

Linux clienti  de yok sanırım.

SkynetX tarafından 31/May/15 21:23 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek
    SkynetX bunu yazdı
    mRBerkay bunu yazdı

Kabus22 'yi oynamıştım. Güzel oyundu.

Hiç MMO oynamam ben. Direkt tarayıcı üzerinden oynayabiliyor muyuz? 

Linux clienti  de yok sanırım.

hocam bırak linuxu bu motor ile pc dışında hiç bir platforma export etme şansın yok. Bu motorla bu kadar iyi grafikleri normalde yakalamak çok zor adamlar oturup yıllardır kendi kendilerine başkasının motorunu geliştirdiler falan. Tabi kendileri için geliştirdiler, paylaşmadılar. resmi olarak motor gelişmiyor gibi bir şey. gram ilerleme yok yıllardır. 

tarayıcı üzerinden de oynayamazsın. bu unity gibi değil ki öyle özellikleri olsun. zaten adamlarda biliyor ancak yıllardır bu motora özel teknolojiler geliştirdikleri için kendileri bu motoru bırakmıyorlar.

not: bu motorun en iyi yanı geldiğimiz şu yıl itibariyle, optimizasyondur. Yani her pc de çalışır oyun.

birde baktım güzel bir topluluk oluşturmuşlar sanırım. ben ilk çıktığında oynadım öyle aman aman değildi. Şimdi server lar hep dolu mu? 

BerkayCit tarafından 31/May/15 23:03 tarihinde düzenlenmiştir

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Çiziktireyim güzele benziyor yurtta indiririm :)

...said addicted.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

3D Game Studio hala yaşıyor mu diye şaşırıp web sayfasına girdim. Son yıllarda bu motorla yapılan oyunların çoğunu bu adamlar yapmış. Artık bir bunlar kullanıyor galiba :)) Ama kullanım olarak Unity ve Unreal Engine'den de basit. Bu vesileyle, Kabus22'yi 2 kişi yapmışlardı diye hatırlıyorum. Hatta bunlar bireder mi, amcaoğlu mu öyle bir şeydiler. Biri grafikleri tasarlıyor diğeri programlama kısmına bakıyordu. Engine üzerine de bayağı kastıklarını hatırlıyorum. Standart hali çok rezildi zira.

Şahsen bundan yıllar yıllar önce 3D Game Studio'nun A6 versiyonunu kullanmıştım. Grafikler o dönemde bile leşti, fizik motoru dönemine göre sağlamdı. Optimizasyonu ise çok kötüydü ama bugün bilgisayarlar güçlenince ve oyun motoru da çağdışı olunca artık hissedilmiyor :))  

Hatta sonra bu adamların da Kabus 22'yi onda yaptığını öğrenince şaşırmış, oyunu edindiğimde bayağı bellek yediğini ve bunun da oynadıkça sürekli şiştiğini (bu oyun yapımcılarından kaynaklanabilir) görmüştüm.

Ama fiyatı da çok pahalıydı bu meretin. Şimdi bile şu oyun motoruna 2 bin TL istiyorlar. Bu Kabus22'yi yapanlar da artık Unity falan öğrensin de herkes unutsun, batsın adiler :))

λ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

oyuna youtubeden baktım.oyun güzel ama türk mantığı aynı oyunu kopyala yapıştır.bunun gibi popi olmuş bi sürü oyun var.yeni bişi yok.

tutacak oyun, yeni bişiler getirecek oyundur.minecraft gibi.adam kullanıcıya %90 özgürlük verdi.oyun tek bir hatta kalmadı ve nitekim patladı gitti.örnekler çoğaltılır...

bu kadar zaman, yetenek ve bigliniz var gidin orijinal bişi yapın demek isterdim bu arkadaşlara.

ha bu oyun tutmaz mı? inşallah tutar, emeklerinin karşılığını alırlar. piyasa oyunu yapmışlar.

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
Toplam Hit: 1366 Toplam Mesaj: 9