folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Zulme Rıza Göstemekte ZULÜMDÜR!!!

Zulme Rıza Göstemekte ZULÜMDÜR!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    Bilmiyorum posta kutunuza bu anlatacaklarımla ilgili kaç kez mesaj gelmiştir...Her seferinde de Coco-Cola içme Zulme Ortak Olma,diyip geçilmiştir...Nedense hep Coco-Cola ön plana çıkarıldı,sanki Pepsi Müslüman İçeceğimiş gibi...

Şimdi size iki devleti tasvir edicem ve tasvir ettiklerimden yola çıkarak beyniniz Bu devletler şu ve şu diyerek haykıracak...İki devlet var dünya üzerinde...Birincisinin en büyük yalanı "DEMOKRASİ" Bir ülkeyi işgal ederken ki kamuflajı Demokrasi...Heeyyy ben geliyorum sizi özgürleştiricem diyip,yüz binlerce can alıyor,adı özgürlük oluyor...Yakında o ülkelerde Özgür kalıcak insan da kalmayacak...İkinci devletin ise en büyük savunması "Meşru Müdafa" diğer saldırma bahanesi ise "Önce onlar başlattı" 400 yıl barışın hakim olduğu bir coğrafyayı kanla yoğurmayı başardılar...

Bu iki devleti beyniniz hemen bulmuştur...Amerika ve İsrail!!!

Peki bu devletler bu ekonomik gücü nasıl sağlıyor...E bunun da cevabını çoğumuz biliyoruz...Evrensel Pazarlama Güçleri ve Ürünleri...Dünyada en çok bilinen Ürün Nedir? Tabi ki Coco Cola...
    Hiç Aklınıza geldi mi,E bunlar en bilinen marka,peki neden televizyonlarda halan en çok reklamı dönen kurum bunlar?Cevabı da basit aslında...Çünkü dünyada sürekli yeni insanlar doğuyor ve küçük yaştan itibaren reklam bombardımanıyla yeni tüketiciler oluşturmak...

NEDEN COCO-COLA içmemeliyiz???
    Büyük bir hapishane de yaşadığınızı sadece üst tarafınızın açık olduğunu ve zaten ordan da payınıza düşenin sadece İSRAİL bombaları olduğunu düşünün...Hamile kadınların kontrol noktalarında bekletilerek ayakta doğum yaptırıldığını,analara bacılara sayısız taciz ve tecavüz yapıldığını,çocuk bebek yaşlı sakat demeden katliamların yapıldığını,dini inançlarınızın hiçe sayıldığını düşünün...Bunlara bir insan dayanabilir mi bilinmez ama,asıl dayanılmaz olan bence şudur;Düşmanınıza bu gücü verenin SİZLE aynı Dine mensup kişilerin olması!!!Peki siz bu durumda olsanız,düşmanınıza bu parayı veren Müslüman(!) kardeşlerinize hakkınızı helal eder misiniz???Ben etmezdim açıkçası...

Bunu çevreme anlatmaya çalıştığımda da komik bir bahane duyuyorum "E tadı güzel ya" Hay senin damak zevkine diyorum o zaman...Senin bir anlık damak zevkin için Müslüman Kardeşinin üzerine kurşun yağıyor,o İsrail Uçakları Senin içtiğin Coco-Cola nın parasıyla yakıt alıyor...
    İçmeyelim arkadaşlar Şu Ürünleri...Zaten sağlık için de bir yararı yok...Bu fedakarlığı Müslüman Kardeşlerimiz İçin Yapalım...
    BİR YARDIM EDEMİYORSAK BARİ ZULME ORTAK OLMAYALIM...

BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ???

[karatahta]

Çekil,Önümden Çekil...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

doğru çok doğru

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cupofcoffee
    Cupofcoffee's avatar
    Erkek

israilin tek geçim kaynağı cocacola'ymış gibi  davranmak ne kadar gerçekçi olur, insanları insanlar öldürüyor, içtiğimiğz kola değil.  Bugün dünya'da parayı ve savaşları kontrol eden aileler var sen kola içsende içmesende İsrailin dolaylı veya dolaysız olarak ilişkisi olduğu yüzlerce ürün var piyasada, bütün dünya cola içmeyi bıraksa insanların ölüdürülmeyeceğini düşünmek çok güzel bir  saflık. İçmeyen içmesin kendi ideolojisidir, içene katil muamelesi yapmayı ise tanımlamıyorum.

Gerçek bir akıl, yalanlar ve yanılsamaların arasından kaybolmadan yolunu bulur. Gerçek bir kalp ise zehir dolu nefrete zarar görmeden dokunabilir. Bu zamanın içinde karanlık büyümeye devam etse de, her zaman aydınlığın etrafı arıtması için eğilmeyi de bilir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

Kardes new yorkun ortasinda kocaman bir rockefeller center var. senin ictigin kola kimsenin umrunda degil. Amerikada cogu markette coca cola satilmiyor bile, bir yigin cesidi var kolanin.

Adamlar bankayla, borsayla, elmas, altin ticaretiyle ayakta duruyorlar. Kazandiklari parayi da argeye finanse ediyorlar. Ne kolasi..

All I need is a possibility.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

la ne kek adamsınız arkadas ya :D ben girdim makara olsun diye taaa 6 hatta 7 sene önceki konuya yorum yazdım millet tarihine bakmadan yorum yapmıs :D o günümüzün şartlarında yazılmış bir yazıdır :D hahahayt

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Abü hayal dünyasında yaşıyosun.

bütün dünya cocacola almasın o adamların sırtı yine yere gelmez, bugüne kadar stokladıkları torunlarının torunlarına yeter.

Adamlar sanki müslümanların ürünlerini almayarak mı ekonomik olarak yükseldiler? Bizde gevurun iyi malını almayarak kendi sanayimizi kalkındrma, ülkeyi güçlendirme fikri oluşuyor nedense. Ekonomiler ve devletler bu şekilde kalkınmıyor hocam, sen 2ye mal ediyorsan gevur 1 e getiriyorsa alacaksın. Asıl soru sen bu alımı dengelemek için dışarı ne satabilirsin onun düşünülmesi gerekiyor.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek
    Tariqat_Sapiii bunu yazdı

la ne kek adamsınız arkadas ya :D ben girdim makara olsun diye taaa 6 hatta 7 sene önceki konuya yorum yazdım millet tarihine bakmadan yorum yapmıs :D o günümüzün şartlarında yazılmış bir yazıdır :D hahahayt

biz de sana yazdik iste 

All I need is a possibility.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

serbest piyaada istediğin kadar içmeyeceğim de ona bakarsan bir sürür ila firması filan var senin bu cocacola karşıtlığına karşı onlar ilaç bakımdan sana ambargo uygulasa ne yapacaksın onlara görede sen onların düşmanısıs satmayalım kardeşim bizim israille karşlerimize bobma atam müslümanlara dese bu ilaçları gebersinler dese ne yapacaksın o yüznden bu tür kişisel ambarglar bir işe yramaz kaldı ki bu adamlar yerleştikçe yerleşti dünyadaki piasaya siksen atamazsın bu piyasadan holynin dediği gibi tüm müslüman ülkeler almasa bile yine adamlar yolunun bulur

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Erkek

Tipik Bir cevap olacak ama Bir zamanlar Mekkeyi savunan Türk askerinin karnını deşenler... Kudüsü Savaşa Savaşa ingilizlere verenler araplardı... Yahudiler nasıl 2500 yıl önce Tanrıya ve insanlığa işledikleri suçu romanın zulmüyle ödedilerse , araplarda bu gün onu ödemektedirler...

Ne Mutlu Türk Doğana..
Toplam Hit: 972 Toplam Mesaj: 9