Zygna Poker Dikkat

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

Facebook.com üzerinden Zygna Poker oynayıp, 1 dolar dahi olsa paypal veya kredi kartı ile alışveriş yapanlar dikkat.

Az önce hesabımndan 0.99 cent deneme atışı yapıldı 5 dakika sonra 10 euro çekildi, hemen dondurdum işlemleri paypal ile iletişime geçtim.

Biraz araştırdıktan sonra zygna poker database'inin uçuruldugunu ve bütün kredi kartı ve paypal accountlarının bir solucan sayesinde boşaltıldığını öğrendim.

Konuyu gizli tutmaya çalışıyorlar sanırım hackerında yakalandıgını fln duydum dikkat edin.

"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek

Sağlık olsun paypalda 2 dolar var :F

!!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

Olay dün olmuş sanırım, bir kaç arkadaş ile konuştum onlar arasından 500 dolar çekilen bir arkadaş var. Dava açıcam diye üstlerine gitmiş, facebook sakin olun denileceğine hizmet şartlarını okuyun buna hakkımız var birşey yapamazsınız demiş ahahah

Bu arada kulagına dedikodu gelen var mı deepwebde fln bu olay ile ilgili

"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    warlock
    warlock's avatar
    Erkek

Gerçeklik payı yok....

Aynı şarkıyı 100 kere dinleme manyaklığı olan, sabah suyu yüzüne çarparken suyun bileklerden dirseklerine akmasına uyuz olan, buzdolabını açıp boş boş baktıktan sonra kapayan, kulağında mp3 ile gezerken klip tadında yürüyen, doğru insanı bekleyip yalnız kalan, ellerini bi türlü ısıtamayan, çift bölmeli çakmakta her iki tarafta gaz seviyesini dengeleme ihtiyacı duyan, girdiği kapalı bir mekanda ilk önce çıkış kapısının nerede olduğunu arayan bir insan oğluyum...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    matr0x
    matr0x's avatar
    Erkek

Bu anlattığın yöntem ile bir tanıdığımın kredi kartı hesabından 600 TL uçurdular. 

Tanrının bana baş edemeyeceğim bir şey vermeyeceğini biliyorum. Sadece keşke bana bu kadar güvenmeseydi diyorum...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

https://www.paypal-community.com/t5/Refunds-and-cancellations/Facebook-Ireland-payments/td-p/157224/page/6

Bu arada ödemeler, Facebook Ireland, Ltd paypal  adresine gönderiliyor.

Yani büyük ihtimalle ile parayı aklamak için facebooktaki bir açığı kullanıyorlar, bu sayede para facebook'a gidiyor gibi gözüküyor biraz araştırdım nedir ne değildir, oyun yapımcısı iseniz ve satış yapıyorsanız yaptıgınız satışlar paypalda Facebook Ireland ismi ile gözüküyormuş. Daha sonra bu hesaptan paranızı istediğiniz bir hesaba gönderebilir veya çek alabilirmişsiniz.

"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

Allura bunu yazdı:
    -----------------------------

https://www.paypal-community.com/t5/Refunds-and-cancellations/Facebook-Ireland-payments/td-p/157224/page/6

Bu arada ödemeler, Facebook Ireland, Ltd paypal  adresine gönderiliyor.

Yani büyük ihtimalle ile parayı aklamak için facebooktaki bir açığı kullanıyorlar, bu sayede para facebook'a gidiyor gibi gözüküyor biraz araştırdım nedir ne değildir, oyun yapımcısı iseniz ve satış yapıyorsanız yaptıgınız satışlar paypalda Facebook Ireland ismi ile gözüküyormuş. Daha sonra bu hesaptan paranızı istediğiniz bir hesaba gönderebilir veya çek alabilirmişsiniz.

-----------------------------

fantaziye bak hele

onu yapsanda yapmasanda buluicaklar seni ne ugrasiyon demezler mi adama D

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

10 larca facebook hesabinda kredi karti yada paypalim kayitli.

henuz 1 cent bile benim istegim disinda gitmedi.

hayirlisi ...

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cracker
    cracker's avatar
    Erkek

paypal şifrenle zynga nın ne alakası var onu anlamadım. çunku zynga senin paypal şifreni goremez.

ikinci husus ödeme yaptıgında önce facebooktan kredi satın almış olursun. sonra o krediyi facebook ilgili firmaya fatura numarası talebi doğrultusunda aktarır.. yani facebook üzerinde hiçbir siteden direk alış veriş yapamazsın.önce facebooktan alırsın krediyi. Facebook zaten bu kredileri önce kendi satıp sonra üzerinden komisyon alarak ek bir finansman sağlıyor. Senin olayın bambaşka, ben sanmıyorum Türkiyede zynga işini yapan kişiler belli.açıklarıda belli aslında. Yinede büyük konuşmayım zamanla anlaşılır.

Sana Verilecek En İyi Ceza Kısasa Kısastır, Şiddetli Bir Ceza Şehvete Esir Olanı Gaflet Uykusundan Uyandırır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

para olsa kumarmı oynarım :P

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

şöyle ki benim bildiğim kredi kartı hesaplarını falan zygna tutmuyor. facebookta tutuluyor

Bittik biz bittik
Toplam Hit: 2113 Toplam Mesaj: 11