Zyxel Dns Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Son 1 ay süresince ZyXEL müşterilerinde yaşanan dns sorunu, kullanıcıları çileden çıkarmıştır. Yaklaşık olarak 2 milyon ZyXEL kullanıcı yaşadıkları dns sorunları için TTNet in çağrı merkezinin hatlarını kilitlemiş durumdalar. Öncelikle açılan arıza kayıtlarının ardından sorunun büyük bir kitlede özelliklede zyxel müşterilerinde olduğu gözlenince, zyxel firması ile görüşülmüş ve firma yetkilileri modemlerinin içindeki otomatik olması gereken dns ayarlarının, fabrika çıkışlı olarak atanan dns adreslerinden dolayı bu şekilde sorun yaşandığını kabul etmiş, gelen çağrıları kendi firmalarınıa yönlendirmeleri istenenmiştir. Sorun kendilerinden kaynaklandığı için bunun düzeltmesinide kendilerinin yapması gerektiğinin bilincindeler.

Ama işler hesaplanan gibi olmamıs, sayıları 30-40 geçmeyecek olan ZyXEL çalışanları yeterli sayıda olmadıkları için gelen 2 milyon civarında çağrıyı karşılayamadıkları için bir çok kullanıcı mağdur olmuştur. Dolayısıyla bu firmaya ulaşamayan müşteriler tekrar TTNeTi aradıkları için hatları kilitlemiş durumdalar, bu yüzden de TTNet çağrı merkezi yaklaşık olarak 1 aydır ulaşılması en güç çağrı merkezleri sırasına girmiştir.

Şu anda yaşanan sorunun çözümü ile ilgili ZyXEL firması yayınladıkları özel bi sitede bu ayarların nasıl düzeltileceği hakkında kullanıcılarına bilgi vermektedirler.

Altta linkini verdiğim sitede, açıklamalı ve resimli izlenecek yöntemler gösterilmektedir, dns sorunu yaşayan zyxel kullanıcıları buraki adımları takip ederek sorunlarınızı çözebilirler.

Saygılarımla...

İZLENECEK ADIMLAR: 

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dodobig
    dodobig's avatar
    Erkek
    saol kardeş bizim kuzende giremiyodu. dns yi deiştirdim girdi.zyxele kafam girsin :)

www.atsizcilar.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek

Abü çok saol amk dumun zyxelinde 1 aydır harbiden dns sorunu war..

Demek bundanmış :|

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpY-EaFw
    SpY-EaFw's avatar
    Erkek

la ben de bu ttnet neden sürekli şarkı dinletio diodum en az 45 dakika şarkı dinliodum Allah ıma

ilk oyu bu sefer ben kullanamadım :Y abi ben kullanmadan oy vermeyin aq
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek
    postane ile kavga etmiştim bu modemi almam diye iyikide almamışım :)

yunusozturk.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hugo
    hugo's avatar
    Erkek
    Sayfayı hazırlayan TTNet ve o ip Zyxele ait değil, TTNet in.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Site zyxel'in. Onlar tarafından, gerekli açıklamaların olduğu, ttnet tarafından da düzenlenen bir site. Her bilmediğin bir konuda sırf alttaki ttnet a.ş yazısını gördün diye yorum yapma. Ya biliyorsan konuş arif sansınlar, yada bilmiyorsan sus adam sansınlar !!!

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hugo
    hugo's avatar
    Erkek

Sitede altta TTNet A.Ş. yazmasına gerek yok.Whoisde yazıyor zaten. 

http://whois.sc/212.156.9.86

Toplam Hit: 4113 Toplam Mesaj: 8