Zyxel Usb Modem Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlienOne
    AlienOne's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar,

ben ZyXEL G-202 usb modem kullanıyorum.Geçen gün pcye format çektim.Modemi taktım sonra driverı yükledim çalışmadı.Bilgisayar Servisine sordum,önce driverı yükleyeceksin sonra modemi takacaksın dedi.Pcye yine format çektim söylenenleri yaptım yine çalışmadı.Bütün usb portlarında denedim,yinede çalışmıyor :| Ağ bağlantılarına baktım kablo takılı değil diyor.Yardım edebilecek var mı?

-
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    black_lord
    black_lord's avatar
    Erkek

bende de var o modemden hiç sorun çıkmadı formattan sonra ama her bilgisayar açıldında yarım saat sonra bağlantı geliyor bazen yeniden başlatıyorum hemen bağlanıyor bıktım bu durumdan. hiçte uğraşmadım neden oluyor diye üşendim.

bence sendede aynı sorun olabilir eğer sağ altda 571 645 823 ile bağlandı felan yazıyorsa aynı sorun sendede var bekle biraz olur o 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlienOne
    AlienOne's avatar
    Erkek
     Hocam sorun tamamen benim pcde.Başka pclerde çalışıyor.Bağlı değil diyor :S

-
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek
    bıkere sen keske airtıes alsaydın.ZyXEL modemler mal gibi bende ılk pc aldıgım gun beles vermıslerdı baktım kopmalar felan  oluo ! Gectım e kolaya  @net en kral ınternet parası fazla olsada:)

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Zyxel lerde Sorun çıkacağını sanmıyorum 4 yıldır kullanıyorum otomatik formattan sonra kendi kendine bağlanıyo :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlienOne
    AlienOne's avatar
    Erkek
     Hocalar zyXEL i bana savunmayın.Woltaj 200 ün altında olunca çalışmıyor.Airtiesı alacaktık amcam istemedi.Ne yapacağımı bilmiyorum bu modeme.Bu arada  bi çözümü yokmu bu nalet modemin

-
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sk8er
    Sk8er's avatar
    Erkek
    valla hacı prestige 660hw var wireless ı olsun firewallu olsun 5 sene olcak nerdeyse acayip memnunum hiçde bir sorun çıkartmadı zyxel'e sorunlu diyen sorunludur bence hıh

Kefillik işleri için kalite ; 10 yıldır hizmetinizdeyiz , Kefillik 10 lira. Lütfen daha yüksek id"li arkadaşları tercih etmeyiniz. Kefil olduğumuz binlerce kullanıcıya sorabilirsiniz...
Toplam Hit: 1049 Toplam Mesaj: 7