folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder “ İnsanın İçinde Ki Tanrı’Nın Krallığı ”

“ İnsanın İçinde Ki Tanrı’Nın Krallığı ”

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

videolardaki cümleleri yazıya çevirmiş olman oldukça hoş olmuş teşekürler.

motivasyona ihtiyacı olan birkaç değeli arkadaşıma gönderdim yazıları.

bu konudaki olumsuz yorumların nekadar ön yargılı olduğunu iyice kavramanı isterim. 

öncelikle konu oldukça faydalı oldu ve faydasını da görenler olacaktır.

motivasyona ihtiyaç duyanllar ve video izlemeyi sevmeyenler için süper bir yazı oldu.

bu konuyua taşşak geçenler daha önce hiç hayat zorluğu çekmemiş, bankamatikten parasını çekmeye üşenen, dominostan pizza yedikten sonra çöpünü atmaya üşenen , merakla dedesinin emekli maaşını bekleyen , marlboro sigaranın pakedini göstere göstere yolda yürüyen faydasız kişilerdir. 

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek
    asiminnesli bunu yazdı

Bu saatye okuyamamam bot alıyorum yarın kesin okuyup dönüş yaparim

sevgiler hocama kolay gelsın

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

videolardaki cümleleri yazıya çevirmiş olman oldukça hoş olmuş teşekürler.

motivasyona ihtiyacı olan birkaç değeli arkadaşıma gönderdim yazıları.

bu konudaki olumsuz yorumların nekadar ön yargılı olduğunu iyice kavramanı isterim. 

öncelikle konu oldukça faydalı oldu ve faydasını da görenler olacaktır.

motivasyona ihtiyaç duyanllar ve video izlemeyi sevmeyenler için süper bir yazı oldu.

bu konuyua taşşak geçenler daha önce hiç hayat zorluğu çekmemiş, bankamatikten parasını çekmeye üşenen, dominostan pizza yedikten sonra çöpünü atmaya üşenen , merakla dedesinin emekli maaşını bekleyen , marlboro sigaranın pakedini göstere göstere yolda yürüyen faydasız kişilerdir. 

Azına yüreğine sağlık hocam söliyceklerimi dilimden aldın bir post daha geldıkten sonra zaten yazdıklarımda bunlara ihtiyacları olmayan insanlar var diye bir ibare var belirticektim kendılerıne.

Benım ihtiyacım var, Siteden tanıdığım 4 kişinide ihtiyacı var, Yenı üye yaptığım yan sokoktakı arkadaşım, Senın bir kaç arkadaşım ve başkalarıda,

Video'yu izlemek her ne kadar dahada şehvet verici olsada, Yazmanın kişiler için daha yararlı olacağına hatta nette sorunları bile olan insanların, Mobilde olanları bile göz önünde bulundurmak istedim.

Evet şunu okuyan adam boş demez. Yazıyı veya başkasının yaptığı  video övmek gibi bir niyetim yok.

Sadece ; 

Bazı insanlar, " O kız senı sevmıyor bak onu sevmeye devam edersen canın yanar " dediğinde sevmeye devam ederler.

O bazı ınsalara " O kızı seversen, Birgün bir yerde başkasıyla el ele tuttuştuğunda canın yanacak, Aylarca evde yatıp psikolojını bozucaksın, Mesleğine engel, Gençliğine heba edeceksin, Annen üzülücek, Babanın canı sıkılıcak, Alkol içip cidlini yaşlandırıcaksın paket paket sigara içiceksin acını kesmiycek uyuşturucu kullanıcaksın madde bağımlısı olucaksın vs vs " gibi derine inerek konuştuğunda

Daha dikkate alıcaktır. kız sadece örnek ; 

Anlatmak istenilen okuyan için zaten ters bir yorum yapmasına sebebiyet değil,

Ulan edebiyat için mi koydum ? Ağlayak diyemi koydum ? Sıkıntısı olan insana gaz versin, Bak düşme kalk desin, diycek kımsen yoksa Kendı kendıne de diye koydum ! Benım yok, Böyle şeylerle ayakta kalabiliyorum, Değerlerime taşşak yapan adamlada her türlü münakaşaya girerim.

Sen benım aylardır izleyip, Belki sadece bir cümlesine ayakta durduğum bana bunu söleycek bir adam bulamazken bu umudu,
    Mikine takmadığın bir vıdeoda buluyorsam, Ve sen eleştiriyi sıkıldım diye adlandırıyorsan, Sorun yok kimseye saygısızlıgım ve kavgacılığım olmadı 
    Ama senınle ederiz..

EricNorthman tarafından 27/Ara/14 02:49 tarihinde düzenlenmiştir

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek

Haydi bakalım 10 tane makale yazalım .) 

Bitince dönücem .) 

Kimisine göre boşmuş edebiyatmış pehh :) 

Kazanıcak birşeyleri olmayan ınsanların, Fosilleşmiş hayatlarında, Gaz almak vermek değil mesele, 

Kazanıcak birşeyin yoksa, Kaybediceklerini izlemek var, 

Kazanıcakların var ise, Yardım edicek kimsen yoksa teksin, Algıyı değiştirmek, Gerek

Kusura bakmasınlarda 2.5 yıllık ilişkim bitmiş iki gün önce alkole verip, kafayı yemediğimi gördüyseniz,

Demek ki edebiyattan, ve boş işten çıkmış bu iş :) 

Herşey kafada bitiyor üstadlarım..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek
    karatiktakli bunu yazdı

Bir içim su gibi zevkle okudum emeğine sağlık. 

Afiyet olsun hocamm soalasın

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

aga bu nedir

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek
    Bosluk bunu yazdı

aga bu nedir

ciddi anlamda soruyorsan açıklamaktan çekinmem üstadım

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotoğrafçı
    burakbet
    burakbet's avatar
    Erkek

güzel paylaşım olmuş ha ben beğendim

edit: bilişim forumumu bilmem ne mi falan diye atıp tutacağınıza faydalı paylaşımlar yapın aq. açılan konulara bakıyorum %90'ı yardım isteyen gereksiz konular. şunu nasıl yaparım bunu nası yaparım. google diye bi şey var di mi? burası forum aga forum hem de herkesin bildiğinden farklı bi forum. 

burakbet tarafından 27/Ara/14 11:07 tarihinde düzenlenmiştir

la?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Uzatmaya gerek yok az ve öz,

http://www.youtube.com/watch?v=Jl9FIBIEZDo

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek
    burakbet bunu yazdı

güzel paylaşım olmuş ha ben beğendim

edit: bilişim forumumu bilmem ne mi falan diye atıp tutacağınıza faydalı paylaşımlar yapın aq. açılan konulara bakıyorum %90'ı yardım isteyen gereksiz konular. şunu nasıl yaparım bunu nası yaparım. google diye bi şey var di mi? burası forum aga forum hem de herkesin bildiğinden farklı bi forum. 

Teşekkurler hocam saolasın 

Robinson_Crusoe ; 

Ahhaha :) adam sok noktayı koymuş çok iyi olmuş bu hocam yaa :)

Toplam Hit: 5725 Toplam Mesaj: 43