folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder “ İnsanın İçinde Ki Tanrı’Nın Krallığı ”

“ İnsanın İçinde Ki Tanrı’Nın Krallığı ”

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

Özellikle ilk videoya bakicam bir ara.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

Sanki herkes uzay mühendisi atomu parçalıyor yok bilişim forumu muhabbeti sıktı artık su muhabbet 

Güzel olmuş kardeşim eline sağlık yaz sen ben okuyorum 

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Başlıktaki ayrı olmamaması gereken bağlaç olmayan ki ayrı olunca çok takıldım ona. Bu yüzden okumadım. Evet, kabul ediyorum, ön yargılıyım. Başka bir an okurum artık silinmezse. 

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thanatos
    Thanatos's avatar
    Erkek
     Atakan bunu yazdı

Sanki herkes uzay mühendisi atomu parçalıyor yok bilişim forumu muhabbeti sıktı artık su muhabbet 

Güzel olmuş kardeşim eline sağlık yaz sen ben okuyorum 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

NASA çalışanları bile uzay istasyonunda bir yandan çalışırken diğer yandan saatlerce geyik muhabbeti yapıyor.

Her konunun altına burası bilişim forumu yazanlar neyin kafasında ben de onu anlamıyorum.

Gayet güzel hocam ben beğendim, ortada bir emek var bir dilden başka bir dile çevirmişsin, bunu paylaşmışsın. Eyvallah...

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    marad10a
    marad10a's avatar
    Erkek

güzele benziyo vakit yok şimdi izliycem

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı

bilişm forumu mu edebiyat merkezimi belli değil çok sıkıldım iki gündür bu tarz konuları görmekten.

tam olarak bunu yazmaya gelmiştim sen yazmışsın hocam bende alıntımı yapayım bari :D

yada bizde edebiyat yapalım hocam mesela :D

''ölümsüzlük iksirinin peşinden koşarken intihar ettim''

ebedi devlet
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek
    seboist bunu yazdı
    ArduouS bunu yazdı

bilişm forumu mu edebiyat merkezimi belli değil çok sıkıldım iki gündür bu tarz konuları görmekten.

tam olarak bunu yazmaya gelmiştim sen yazmışsın hocam bende alıntımı yapayım bari :D

Bir insana bok atmadan önce kendı bokluklarını öğrenmeyi bil.!

Bir insana kişisel mi bok attığını, Yoksa genel mi bok attığına iyi bak ! Çünkü kişisel bir takıntın olduğu buradan belli oluyor. Birdaha bana post atma hocam görmek istemıyorum senın gibi bir adamı. Saygılıyız dedik ama, Murıdın edebiyatına laf yok, Kesinlikle tavsiyelere onay var,
    Bana gelınce vay amk edebiyat haneye çevirdiniz. Bi uza git hoca.

Senin ki edebiyat değil aptallık olurdu :)

Buda bir önceki yorumum editlendi demesinler ; Varsada o kafa edebiyattan ölen olmamış sende ölmezsen yaz buyur biz dinleriz, Hergün pentegona giriyormuş edasıyla edebiyat muhabbeti yapıyorsun gerek yok bence bak dalgana, Hoşuna gitmediyse gitmedi yazarsın, Evet bende sizin gibi eleştiri yapanları zerre sevmiyorum..
    Hee Haymatlos gibi açık sözlü yazıya eleştiri olsa eyvallah, Senınki eleştiri değil nerde buldun çukur oraya bok at.

Hani akbaba yeminin üzerinde gezinir ya saatlerce, Bekler bekler ölene kadar o kadar sefilsiniz, 
    Biri birşey paylaşsada, Lafı gömsem edası, Gerek yok bu kiyafizliğe, Aksine nickleriyle aklımda kalan murıdlerin bu kadar akbaba olduklarını bilmıyordum. 

Haydi saygılarımla .)

@Haymatlos ; 

evet orası benımde canımı sıktı gece yarısı bir yandan makale falan derken hızlı yazmaya çalışmamdan editleme süresi geçincede düzeltemedim,
    Açık sözlülüğün içinde ayrıyetten teşekkur ederim, Diyerleri gibi bok atmaya çalışmamışsın saol hocam 

EricNorthman tarafından 27/Ara/14 14:11 tarihinde düzenlenmiştir

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

İnsanlar bir şeyler paylaşmak istiyor. Bu sebeple forum gibi ortamları kullanıyorlar. Forumda da bu bölümler yer alıyorsa başlık açılması neden sizi bu kadar geriyor ve sinirlendiriyor? Forumun esas amacı budur. Adam buraya üye oldu diye illaki tech guru mu olmalı? Öyle bir kural eklendiği an başta benim hesabımı kapatın çünkü istediğiniz seviyede sohbete girişecek birikime sahip bir insan değilim. Benim gibi pek çok insan da olduğunu göz önüne alırsak zaten çok aktif olmayan forum iyice çorak araziye dönüşür.

Bu tip kişisel gelişim gazlarına ben pek inanmıyorum. Kısa vadede işe yaradığını düşünüyorum ama etkisi çok uzun sürmüyor. Bugüne kadar onlarca benzer video izledim, kitap/yazı okudum. Tek yaptığı deneyim kazandırmak. Piyasadaki pek çok paylaşımın esas amacı da kendi başarısını başkasına aktarmak olduğundan kişisel deneyimleri siz bir şekilde kendinize göre özümseyip uygulamaya koyulamıyorsunuz. Size esasen psikolog gibi bir yol gösterici lazım. Sizi, size göre yönlendirecek çözümler üretilmesi lazım. Bu tip eserlerle hayat değiştirilebilir olsaydı kitapçılarda raf raf böyle kişisel gelişim eserleri yer alıyor. Alın 2 tanesini okuyun hayatınız yola girsin. Ama işler öyle yürümüyor. Beyinde yerleşmiş düşünceler bir çırpıda değiştirilemiyor. Bunun için zaman ve özveri lazım. En ufak alışkanlığınızdan bile bir anda kurtulamazsınız. Belki de aylar harcamanız gerekiyor ki o alışkanlık değişebilsin. Pek çok yerde okuduğum ve kişisel olarak deneyim ettiğim kadarıyla bir alışkanlığa adapte olabilmek için ortalama 21 gün gerekiyor. Sen bu gün bir şeye başlasan, onun senin hayatında yer edinmesi ve düşünmeden gerçekleşebilen bir vaziyet halini alabilmesi için ortalama 3 hafta gibi bir süre lazım. Bu süre de devamlı olmalı, ne unutacak kadar seyrek ne de sıkılacak kadar sık olmaması lazım.

Hayatı yaşamaya başladığın an içindeki o alevi harlayacaksın. Faaliyete geçmek için de beynini ve iç sesini bir anlığına susturman lazım. Kötü de olsa bir faaliyette bulunman lazım. Bulunduğun şartları kökten değiştirecek radikal kararlar alabilmen lazım. Çevrende eskiyi hatırlatacak bir nesne, bir birey dahi olsa sendeki çözüm çok kaliteli ve sürekli olamaz, ne yazık ki. Uzun uzuna yazılabilecek onlarca şey var. Ama bunları en iyisi bir uzmandan dinlemek herkes için daha iyi olacak. Dediğim gibi, herkes ayrı birer birey, herkesin birikimi apayrı. Herkese kendine göre muamelede bulunmak gerekir. Bu sebeple ortak çözümler herkeste işe yaramaz/yarayamaz.

Austen tarafından 27/Ara/14 13:58 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    EricNorthman bunu yazdı
    seboist bunu yazdı
    ArduouS bunu yazdı

Senin ki edebiyat değil aptallık olurdu :)

Varsada o kafa edebiyattan ölen olmamış sende ölmezsen yaz buyur biz dinleriz, Hergün pentegona giriyormuş edasıyla edebiyat muhabbeti yapıyorsun gerek yok bence bak dalgana, Hoşuna gitmediyse gitmedi yazarsın, Evet bende sizin gibi eleştiri yapanları zerre sevmiyorum..
    Hee Haymatlos gibi açık sözlü yazıya eleştiri olsa eyvallah, Senınki eleştiri değil nerde buldun çukur oraya bok at.

Hani akbaba yeminin üzerinde gezinir ya saatlerce, Bekler bekler ölene kadar o kadar sefilsiniz, 
    Biri birşey paylaşsada, Lafı gömsem edası, Gerek yok bu kiyafizliğe, Aksine nickleriyle aklımda kalan murıdlerin bu kadar akbaba olduklarını bilmıyordum. 

hocam ben sana en ufak bi hakarette bulunmadım şimdi ben bu saatten sonra nasıl senin görüşlerine değer vereyim ve insanlar bu saatten sonra neden senin görüşlerine değer versinler eleştirilmek bu kadar zor geliyosa sen nasıl insanlara bişiler anlatıp dinlemelerini ve anlamalarını bekleyeceksin yazık gerçkten...

ebedi devlet
Toplam Hit: 5728 Toplam Mesaj: 43